am nevoie de un raspuns

01-04-2010
motzata
Nu este medic/terapeut
motzata
Buna..am o problema de ceva timp..de aproape cateva luni...inainte de a-mi veni menstruatia, cu cateva zile, imi apar niste bubite.care seamana cu pecingina, ma ustura, si ma doare in unele momente..dupa ce mi se termina ciclul, imi dispar, raman doar semne, care, aproape nici nu se mai vad..am fost la ginecolog si mi-a spus ca am vegetatii.apoi m-a trimis la dermatologie..am fost acolo, mi-a luat analize la sange, la secretie, si mi-au iesit bune..a spus ca nu am nici un fel de problema, nu mi-a dat nici un tratament..luna urmatoare, la ciclu mi-a aparut iar..m-am dus la un doctor specialist in ginecologie..tot, asa, mi-a spus ca nu am nimic, ca am un corp sanatos si un vagin curat...oare poate sa ma lamureasca cineva in legatura cu asta?
3 comentarii
0
02-04-2010, ora 09:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aveti anumite toxine in sange si ca sa va vindecati trebuie sa uitati de tratamente de la ginecolog si medicamente chimice pt, ca cu toxine chimice nu se poate curati decat o masina dar nu sangele si organele unuei vietati. Pt. asta trebuie sa apelati la medicina naturista si homeopata, sa tineti o dieta sanatoasa cateva luni pt. a ajuta coroul la detoxifierea.
Pt., asta evitati 3-4 luni carnea si lactatele, in special cascavalul, mezelurile, cartofii, vinetele, iutelile, tot ce este conservat si vechi, ce aetse artificial, capsunile, piersicile, nectarinele, perele, iutelile, cola si sucurule artificale, apa minerala si acidulata.
Consumati mancare de legume gatite, fructe, cereale integrale, beti des ceai de urzica, de galbenele, de salvie, de seminte de fenicul, (alternante), mancati migdale dulci de 4-5 ori pe zi si cate 4-5 boabe de ienupar de 3-4 ori pe zi.

Mergeti si la un medic homeopat pt. un tratament ajutator si va veti face repede bine.
Nu prea exista nimeni cu un sange curat si cineva cu adevarat sanatos. Daca v-ati uita in sange cu microscop de camera obscura, cu care se vede tot, v-ati speria de cat de prost este sangele (chiar daca pareti aparent sanatoasa).
Totul depinde de sange.
0
03-04-2010, ora 07:32
motzata
Nu este medic/terapeut
motzata
nu-mi lipseste dimineatza nesul cu cola...si fumez...are vreo legatura cu asta?
0
06-04-2010, ora 11:22
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Orice contine cofeina este foarte daunator pt. organism, in special la femei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.