am nevoie de un rasp va rog

08-11-2008
angica
Nu este medic/terapeut
angica
este pentru prima data cand iau anticonceptionale (milligest), am luat vreo doisprezece pilule pana acum si in prezent ma dor sanii si sunt foarte tari cu toate ca menstra urmeaza peste vreo 3 sapt.pilulele le iau dimineata la aceeasi ora(am inteles ca e mai bine seara, dar eu am continuat sa le iau dimineata)...este posibil ca durerile de sani sa fie provocate de acestea????? apropo...de vreo 3 luni in timpul menstrei nu am decat mici scurgeri timp de trei zile..am fost la medic mi s-a spus ca nu sunt insarcinata dar nu mi-a explicat dc nu am scurgeri abundente cum aveam inainte.pe atunci urmam tratament pentru vaginita si secretie..este posibil ca de la acestea sa mi se intample acest lucru???
inca o nelamurire, va rog.in cazul in care sunt nevoita sa iau antibiotice pot continua sa iau pilulele in paralel si sa folosesc si alta metoda contraceptiva, sau trebuie sa intrerup administrarea pilulelor???
4 comentarii
0
08-11-2008, ora 08:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
In primul rand fa-ti un test de sarcina.Nu conteaza daca pilulele le iei dimineata sau seara important este ca sa le iei ori numai dimineata ori numai seara, nu o data dimineata alta data seara. Tratamentul pentru vaginita nu iti influenteaza volumul scurgerii menstruale. Doar in cazul in care iei rifampicina sau griseofulvina trebuie sa folosesti o metoda suplimentara de protectie alaturi de pilule, in caz ca iei orice alt antibiotic nu e necesara nici o masura suplimentara de contraceptie.Tu sa iei pilulele regulat, in continuare si poti fara grija sa faci si tratament cu antibiotice.Cumpara un test de sarcina de la farmacie si maine, la prima ora, fa-l.
0
08-11-2008, ora 15:10
angica
Nu este medic/terapeut
angica
ms mult, asa o sa fac.insa am citit pe un alt site ca daca urmez tratam cu antibiotice trebuie protectie suplim in tp tratamentului+7 zile dupa
0
09-11-2008, ora 08:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Pentru linistea ta poti folosi si prezervativul cat timp iei antibiotice, dar eu iti spun sigur ca esti protejata.
0
09-11-2008, ora 15:03
angica
Nu este medic/terapeut
angica
ms mult..inca o intrebare...am auzit ceva de scaunul moale mai mult de patru ori 4 ori pana la urm pastila care tot asa reduce efic, dar nu am inteles bine...u stii ceva despre asta???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  •