urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)

21-01-2009
adelina ada
Nu este medic/terapeut
adelina ada
am 17 ani si de 1 saptamana urinez des si atunci cand o fac am nishte dureri ingrozitoare, , , , ce pot avea?.specific niciodata nu am avut nici un fel de boala a rinichilor sau a cailor urinare.am nevoie de sfaturile doctorilor pentru ca imi este foarte teama!
3 comentarii
0
21-01-2009, ora 07:33
haleel
Nu este medic/terapeut
haleel
cel mai bine si indicat e sa te duci de urgenta la un doctor!nu mai sta pe ganduri si dute la doctor deoarece lucrurile se pot agrava!!asta e sfatul meu!!sper k ti-am fost de ajutor
0
21-01-2009, ora 18:49
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna. Nu stiu daca e vb despre o boala a rinichilor, eu cred ca ai o cistita adica o raceala acolo ""jos"", intelegi tu, si trebuie sa consulti un medic, chiar medicul de familie daca nu te duci la ginecolog pentru ca iti trebuie tratament sa te vindeci. Nu e nimic asa grav, nu te speria ca se rezolva. Poti sa iti faci si niste bai acolo ""jos ""cu abur si in apa sa pui si un pic de sare, e foarte buna metoda asociata cu tratamentul asta si deasemenea ar fi bine sa stai cateva zile la caldura si la pat.
Tu fiind asa de tanara banuiesc ca iesi foarte sumar imbracata sa te duci la scoala sau iti faci baie inainte de a pleca la scoala ca mai nou, voi, tinerii din ziua de azi sunteti foarte fuduli dar uite ca mai sunt si urmari. Sper ca nu te superi pe mine, nu iti zic cu rautate, stiu asta pt k am si eu copii si asa fac.
Sanatate multa !
Ali
0
22-01-2009, ora 07:13
adelina ada
Nu este medic/terapeut
adelina ada
Buna.Multumesc pentru sfaturile dumneavoastra.Am sa tin cont de ele.chiar acum am inceput sa beau ceai de coada shoricelului si sa imi fac bai acolo "jos".Sper sa ma simt mai bn...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •