am nevoie de un cardiolog f f bun!!

12-07-2014
sorin73
Nu este medic/terapeut
sorin73
Buna ziua am 41 ani, caut un cardiolog bun care poate sa ma faca sa inteleg ce se intampla cu mine si sa ma ajute sa-mi revin.Lucrez in strainatate si din luna mai am inceput sa ametesc la efort si instantaneu ma doare pieptul, gatul, capul, urechea stanga, mana stanga.palma de la mana stanga, simt intepaturi in degetele de la mana stanga..si mai recent de vreo luna unghiile si-au schimbat culoarea sunt MOV-ALBASTRU, la munca colegii mi-au spus ca e de la circulatia sangelui.Am urmat sfatul lor si am plecat urgent la doctorul de familie, dar acolo si-a batut joc de mine spunandu-mi ca sunt stresat si m-a trimis acasa cu niste pastile de calmare.Am inceput sa-i explic ca simptomele apar la efort, si de ce unghiile sunt mov de la ambele maini, dar parca nu-l intereseaza ce zic.Sunt disperat din cauza ca nu pot face nimic, lucrez in constructii si aici trebuie sa depun efort fizic mereu.VA MULTUMESC din suflet daca ma indrumati la un doctor bun!!
3 comentarii
0
04-08-2014, ora 14:14
Antonyaa
Nu este medic/terapeut
Antonyaa
Buna Sorin!
Problema ta trebuie intr-adevar investigata de doctori foarte buni. Am sa iti vin in ajutor cu un sfat si cu o recomandare. Vei gasi o echipa foarte buna de doctori daca vei ajunge la nume ca: dr. Dan Deleanu, Dr. Lucian Zarma, dr. Marin Postu. Incearca sa cauti pe net contactul lor. Ei sunt cei mai in masura sa te ajute si in plus de asta, dansii efectuaeaza si coronarografii si daca va fi necesara aceasta investigatie ei sunt cei mai in masura pentru interpretare.
Iti doresc mult succes si te astept cu vesti bune! Multa sanatate si nu amana momentul consultului!
0
11-08-2014, ora 14:45
SilviuPre
Nu este medic/terapeut
SilviuPre
Am 48 de ani si de la un timp simt arsuri stomacale pentru care in prima faza am luat Dicarbocalm, apoi am inceput sa simt si dureri retrosternale ba chiar mai mult intr-o noapte am simtit ca ma sufoc. Dupa toate astea am mers la spital la Colentina, unde mi s-a facut un EKG si mi s-au recoltat analize. EKG ul a iesit modificat, doctorul m-a internat o saptamana in spital si m-a tinut sub medicatie pentru a stabiliza situatia. La o saptamana m-a lasat acasa. Eu simt aceleasi lucruri si dupa tratament. Vreau sa imi spuneti cateva nume de doctori foarte buni pentru o coronarografie si daca e cazul montare de stent dar prin metoda minim invaziva. Am auzit ca by-pass ul iti asigura dupa montare 10 ani de trai...asa ca exclud total aceasta idee. Va rog sa-mi spuneti cei ce ati trecut prin asta unde ar trebui sa ajung pe maini bune macar pentru un consult. Va rog sa ma ajutati! Multumesc
0
26-08-2014, ora 13:23
Marinescua
Nu este medic/terapeut
Marinescua
am 45 de ani si timp de 3-4 luni am acuzat dureri in piept, senzatie de sufocare. O data ce simptomele s-au indesit am hotarat sa merg la un consult. Am ajuns la spitalul Militar, mi-au facut EKG din care nu reiesea nimic. Am ajuns acasa cu aceleasi intrebari cu care am pornit si cu teama k voi retrai aceleasi senzatii, Si asa a si fost. Printr-o recomandare am ajuns la dl. dr. Dan Deleanu care mi-a spus ca sunt suspect de infart si sa facem o coronarografie pt ca altfel nu vom stii niciodata de unde apar aceste simptome. Dupa investigatie am fost diagnosticat cu modificare de ventricul stang si am primit tratament medicamentos care sa ma tina sub control. Ii multumesc din suflet acestui doctor care mi-a ameliorat starea si mi-a spus exact ce am, pana la dansul am auzit tot felul de variante dintre cele mai infricosatoare. Cel mai important cand vine vorba de inima, organ vital, consultati un doctor care este foarte bun si daca se poate supraspecializat cum e si dl. Deleanu. Bafta Silviu si tuturor care au probleme!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •