am nevoie de ajutor.. miros insuportabil si niste scurgeri insuportabile

15-06-2011
bubu89
Nu este medic/terapeut
bubu89
am o problema foarte mare si de vreo 2-3 ani maxim care ma cam macina mai rau decat inainte.pana la varsta de 17-18 ani au cam inceput problemele din privinta scurgerilor, eu sunt virgina si am 22 de ani, stiu ca este greu de crezut, dar sunt virgina.deci de pe la 17-18 ani au inceput scurgerile, dar cam abundente, dupa aceea un timp au stacnat, iarasi si iarasi pana pe la 20 de ani, deaici au inceput mai nasoale, dar acceptabile ceea ce numai pot accepta acuma la 22 de ani este un miros insuportabil si niste scurgeri insuportabile, nu stiu ce sa mai fac.da stiu sa merg la un specialist, iin tara am fost la 2 specialisti si mi sa spus ca nu prea au ce sa imi dea deoarece sunt virgina, stiu ca mi sa zis ca aveam scurgere de la niste antibiotice, dar acuma nu cred ca mai este de la antibiotic.am mai fost la doctorita mea de familie din strainatate si i-am zis ca am o secretie urat mirositoare si ma mananca cateodata rau de tot, si i-am zis ca am 22 de ani si nu am avut contatct sexual, atuncea mi-a zis ca este normal deoarece sunt prea mare si iese raul prin aceasta scurcere, aceleasi raspunsuri am de la toti cred.nu stiu ajutati-ma si pe mn va rog frumos:), m-as bucura din tot sufletul sa gasesc raspunsul aicea.va multumesc anticipat:)
1 comentarii
0
15-06-2011, ora 09:22
OMGSTFU
Nu este medic/terapeut
OMGSTFU
Asa cum ai fost diagnosticata mai demult ai probabil si acum o ciupercutza. Candida Albicans ii zice. O faci pentru ca se modifica ph-ul vaginal dupa antibiotice si scapi foarte greu de ea, plus... recidiveaza.

Modalitati de tratament exista chiar daca esti virgina. N-am sa te sfatuiesc exact ce si cum sa faci pentru ca deontologia profesionala imi interzice sa dau tratamente fara un diagnostic cert si fara un consult amanuntit al cazului tau asa ca da tu o fuga pana la o policlinica particulara si programeaza un consult de MF sau ginecologie

Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.