am fost diagnosticata cu osteoporoza

31-08-2009
elle107
Nu este medic/terapeut
elle107
Buna ziua, ma adresez domnului doctor.In luna mai 2009 am fost operata de hernie de disc cervicala C5-C6 si mi-a fost implantat un cage.Am facut radiografia dupa 2 luni de la operatie si totul este bine.Problema mea este ca, inaintea operatiei de hernie cervicala, am facut RMN si mi s-a spus ca am osteoporoza, iar acum la 3 luni de la operatie, in urma radiografiei pt. osteoporoza, rezultatul este:AP Spine-region L2-L4, T-score -2, 6 si Z-score -2, 6 with high fracture risk. Femur total T-score -2, 6, The forearm is osteopenic T-score -1.Va rog din suflet sa-mi spuneti ce grad de dificultate am si ce tratament pot urma, pentru ca acum iau tratament :One Alpha-1 drajeu pe zi, Actonel 1 tb o data pe saptamana.E grava boala mea si daca exista riscul unei fracturi de coloana si femur.Se poate face tratament fizioterapic?Este interzis sa merg, deoarece am dureri mari de spate lombar si nu pot sta mult timp in picioare.Multumesc mult si astept raspuns.
4 comentarii
0
31-08-2009, ora 20:48
marcu66
Nu este medic/terapeut
marcu66
dupa operatie a-ti facut o radiografie si totul este bine.eu sunt operat la l4-l5 de hernie de disc daca fac o radiografie se vede daca operatia este reusita?eu credeam ca numai la RMN.
0
01-09-2009, ora 19:41
dmarinela
Nu este medic/terapeut
dmarinela
Pentru marcu66.Normal ca numai un RMN poate da un rezultat concludent daca operatia este reusita.Nu stiu daca cumva la doamna elle107 se vede implantul la radiografie, dar la dvs in mod cert nu se vede la radiogrfie altfel de ce diagnosticul se pune doar in urma unui RMN Radiografiile pot arata o eventuala tasare a vertebrelor , ciocuri, scolioze.dar nu si interiorul vertebrei.Multa sanatate.
0
02-09-2009, ora 00:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
@elle.

Daca crededti ca acele medicamente au fost facute sa vindece osteoporoza va inselati. Acele medicamente o agraveaza si o accelereaza ! Industria farmaceutica nu are interes sa vindece pe nimeni si acele medicamente nu au ajutat pe nimeni, ba dimpotriva. Toate femeile pe care le cunosc care iau medicamente contra la osteoporoza au probleme si mai mari dupa inceperea tratamentului.
Daca nu credeti intrebati femeiile care au luat astfel de medicamente, daca au ajutat la ceva pe termen lung.

Consultati un medic homeopat cu experienta si o sa va spuna acelasi lucru. Folositi mai bine remedii naturiste si homeopate contra la osteoporoza si nu mai credeti in basmele pe care le vand concernele doctorilor care au ajuns sa creada si sa administreze tot orbeste fara sa mai verifice daca intradevar ajuta la ceva.

La oase nu trebuie calciu anorganic si vitamina D si alte toxine scumpe si daunatoare ci siliciu organic din anumite produse naturiste : supa de picioare de vitel, grau spelta, paine integrala, cerele integrale.
Calciul din oase se regleaza homeopat cu "Calcarea fluorica CH9" si "Calcarea carbonica CH9" de la farmacie homeopata de exemplu, se suge o granula de 3 ori pe saptamana pt. cateva luni.
Un tub cu 80 granule homeopate costa numai 6 lei.

Aruncati mai bine medicamentele acelea la gunoi si treceti pe cele date de Dumnezeu daca nu vreti sa va treziti in catva ani cu soldul rupt, ca cele mai multe femei care au facut astfel de "tratamente." si le-a picat prea tarziu fisa ca au fost inselate de doctorii atot-credinciosi.
0
02-09-2009, ora 10:28
elle107
Nu este medic/terapeut
elle107
Multumesc tuturor pt. raspunsuri si rog daca stie cineva si alte remedii naturiste.Pentru domnul Marcu66, da, eu am suferit o operatie foarte dificila, iar acum ma simt bine, operatia fiind un succes al dr.Voinescu.Am facut radiografie imediat dupa operatie si la 2 luni de la operatie si totul este bine, multumesc lui Dumnezeu.Problema mea acum, este osteoporoza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • S-a descoperit gena care încetinește scăderea densității osoase
  • Un nou posibil tratament pentru osteoporoză
  • Alimentele pe bază de soia ar putea proteja femeile la menopauză de osteoporoză
  • Expunerea constantă la lumină artificială ne poate afecta sănătatea
  • Terapia hormonală post-menopauză îmbunătățește sănătatea oaselor
  • Factori de risc pentru osteoporoză
  •