am fost diagnosticata cu hernie hiatala

01-12-2009
shelly28d
Nu este medic/terapeut
shelly28d
In urma cu o luna am fost diacnosticata cu hernie hiatala, gastrita de reflux gastroesofagian, tin sa mentionez ca urmez de atunci un tratament cu omeran, no-spa, ranitidina si dicarbocalm, ceaiuri si nu vad nici o imbunatatire.Am crize acute de durere in capul pieptului care iradiaza pana in spate, transpir abundent si nu pot nici macar sa vorbesc in momentul crizei.Va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai iau si ce sa mai fac.Testul helicobacter a iesit negativ.
13 comentarii
0
01-12-2009, ora 19:27
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

Există trei tipuri de hernie hiatală: prin alunecare, paraesofagiana şi mixtă. Hernia hiatală prin alunecare este cea mai comuna si în majoritatea cazurilor nu este gravă, acest potenţial fiind redus. Hernia paraesofagiană si cea mixta sunt mai grave, pentru că pot determina unele complicaţii.
Ce tip de hernie hiatală aveţi dvs.?
Regim alimentar v-a fost recomandat? Medicul v-a sfătuit să renunţaţi la anumite habitudini (obiceiuri) pentru a reduce refluxul?
Vorbiţi cu medicul dvs. curant; s-ar putea să aveţi nevoie de o intervenţie chirurgicală (fundoplicatură/ fundoplastie).

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)




În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
01-12-2009, ora 20:46
shelly28d
Nu este medic/terapeut
shelly28d
Este hernie prin alunecare si da mi s-a impus si un regim alimentar in care pot consuma decat legume (nu crude), branza dulce, iaurt, carne slaba la gratar, fiarta, la cuptor, fructe in compot si cam atat.
0
01-12-2009, ora 21:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Perfect! Respectaţi recomandările.

P.S. Gaviscon Advance (suspensie) este mult mai eficient decât Dicarbocalmul (vă spun din proprie experienţă). Şi însă ceva! Robinia Pseudo Acacia CH15-30, remediu homeopat, este extraordinar de eficient pentru tratarea refluxului gastro-esofagian; pentru mai multe detalii consultaţi homeopatul).

Numai bine ;)
0
01-12-2009, ora 22:46
shelly28d
Nu este medic/terapeut
shelly28d
Multumesc pt sfaturi dar unde gasesc acest remediu.La mine in localitate nu sunt medici homeopati de obicei merg in alta localitate pt investigatii.
0
01-12-2009, ora 23:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Se găseşte foarte greu. Eu l-am căutat în tot Bucureştiul şi nu l-am găsit decât la o singură farmacie... încercaţi să găsiţi un medic homeopat în localitatea unde vă faceţi de obicei investigaţiile medicale.

Toate cele bune!
0
10-12-2009, ora 02:18
Terra Mater
Nu este medic/terapeut
Terra Mater
"Te lupti de ceva timp cu boala "omului care nu-si poate dezvolta afacerea din cauza lipsei de bani"? Bancpost te poate vindeca. Detalii aici."
Cer scuze tuturor, dar trebuie sa imi exprim punctul de vedere vis-a vis de acest mesaj postat de catre Administrator. Il consider ca o totala lipsa de respect pentru utilizatorii forumului, ca o totala lipsa de respect pentru suferintele unor oameni bolnavi, multi dintre ei chiar din cauza celor care conduc si decid nu doar destinul bancilor ci chiar al intregii umanitati.
Bancpost, ca de altfel toate celelalte banci, nu numai ca nu ajuta pe nimeni ci doar creaza iluzia de a ajuta, dar chiar foloseste orice circumstanta pentru a atrage in capcana itelor sale incurcate cat mai multi oameni, indatorandu-i si punandu-i in imposibilitatea de a-si putea achita datoriile la un moment dat.
Este revoltatoarea aceasta interventie din partea administratorului acestui site, pentru promovarea serviciilor unei banci pe un site care s-ar fi dorit doar de sanatate, pus la dispozitia celor care cu adevarat au nevoie de real suport si informatii care sa le fie utile cu adevarat!
Pacat!
M-ati dezamagit si m-ati facut sa simt pregnant gustul amar al tradarii...
0
10-12-2009, ora 09:38
dan 123
Nu este medic/terapeut
dan 123
buna ziua am si eu niste simptome de o luna si o saptamana am niste arsuri la inima care coboara in stomac vad cum imi pulseaza in epigastru pulsul, noaptea nu pot sa dorm din cauza arsurilor la inima si stomac arsura e ca un soc electric care coboara de la inima la stomac simt o usoara jena in partea dreapta sus inima imi bate tare tot timpul am o usoara stare de greata dimineata
0
10-12-2009, ora 10:26
romedic
Administrator Forum ROmedic
romedic
Raspuns pentru toti acei utilizatori revoltati de reclamele de pe site-ul www.romedic.ro :

Dragi utilizatori, peste tot exista costuri asociate serviciilor oferite gratuit. Acest site are si el costuri asociate : gazduirea pe un server dedicat costa sute de euro lunar, intretinerea, echipa care se ocupa de administrarea site-ului, redactia, editorii care scriu pentru Dvs articole de cea mai buna calitate in celelalte sectiuni ale site-ului, pe care dvs le puteti citi oricand, gratuit. Taxele la stat, chiria, intretinerea sediului, etc.

Cu alte cuvinte, nu va mai simtiti tradati de un fapt care ar trebui de altfel sa va bucure. V-a deranjat cu ceva reclama? Nu va intereseaza o solutie bancara? Perfect! Poate nu pentru Dvs este acest mesaj. Mergeti mai departe, ignorati mesajul. Intotdeauna, am avut foarte mare grija, sa nu avem reclame invazive, agresive...care sa va deranjeze in utilizarea site-ului ROmedic.

Dar, atata timp cat nimeni nu plateste un abonament pentru utilizarea acestui site si atata timp cat nu este un proiect sponzorizat de o terta parte, trebuie sa ne sustineti in lupta noastra, care sa stiti ca este aceea a omului care nu isi poate dezvolta ideile- si prin asta trebuie sa intelegeti site-ul ROmedic din cauza lipsei de bani!

Sper ca acei utilizatori care considera ca ar trebui ca echipa din spatele acestui site sa plece lunar acasa cu multumiri doar si nu cu salarii, asa cum este normal, sa aloce cateva secunde de meditatie asupra acestui aspect si, daca in continuare gandesc la fel sa nu mai foloseasca acest site, sa nu ii mai citeasca articolele si sa nu mai intre pe Forum pentru ca toate acestea sunt realizate cu bani din " reclame total lipsite de respect".
0
10-12-2009, ora 15:38
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Dan,

Dvs. aveţi simptomele specifice unei tahicardii, aţi consultat un medic cardiolog? Mai există o persoană pe forum, care are o simptomatologie similară cu a dvs.până şi username-ul este asemănător...sau sunteţi tot dvs., dar cu alt cont?

Toate cele bune!

P.S. Terra Mater, în privinţa reclamelor consider că mesajul postat de echipa Romedicului este mai mult decât concludent. Au perfectă dreptate. Apelează la ignoranţă, şi totul va fi bine! Detaşează-te de ce te indispune pe acest site şi canalizează-ţi toate forţele pentru a putea să ajuţi pe cine doreşti, cum doreşti, când doreşti şi dacă doreşti...toate cele bune!
0
10-12-2009, ora 16:55
dan 123
Nu este medic/terapeut
dan 123
Da tot eu sunt :D am ajuns la disperare nu stiu ce sa mai fac am fost de 2 ori la spitalul Sf.ioan mi sa spus ca as avea tahicardie mi-a dat un tratamment m-am simtit bine 2 saptamanii da dupa aia ca prostul am intrerupt tratamentul si iar au inceput simptomele mie frica sa nu am cancer de stomac tinand cont ca am avut o gastrita care evolueaza cu hiperaciditate acum 6 anii am incercat sa tin un regim strict primele 2 luni da ma simteam ca o leguma am incercat sa vad ce alimente imi fac bine sau rau prostia pe care am facut-o ca am mai consumat alcool cam odata pe luna da bineinteles mancam bine inainte si acum 2 luni am gasit un loc de munca as fi vrut sa nu se fi intamplat asta m-am apucat si de fumat 3-4 tigari pe zi si ca prostul mai bem si alcool odata la saptamana
0
10-12-2009, ora 18:00
dan 123
Nu este medic/terapeut
dan 123
nu stiu ce sa fac nu am mai dormit de o saptamana transpir mereu
0
13-12-2009, ora 23:11
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
V-am răspuns la celălalt subiect, cel cu username-ul danutz 123!
Toate cele bune ;)
0
05-04-2012, ora 11:21
cora80
Nu este medic/terapeut
cora80
buna ziua,

Am fost diagnosticata cu hernie hiatala 4-5 cm. Avand in vedere acest lucru este contraindicat fitnessul sau joggingul?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Alimente care pot provoca reflux și probleme digestive
  • Refluxul gastric în timpul somnului - cauze, tratament și recomandări
  • Tratament pentru reflux gastroesofagian - medicamente și remedii
  • Tratament gastrită
  • Arsurile gastrice - cauze, tratament, dietă, remedii și sfaturi
  • Hernia hiatală și refluxul cronic de acid gastric - afecțiuni prea puțin cunoscute, dar cu impact major asupra populației
  • Majoritatea persoanelor cu reflux gastric nu au un risc mai mare de cancer
  •