am depistat mai multi noduli pe sani

19-09-2008
Codreanu Nicoleta
Nu este medic/terapeut
Codreanu Nicoleta
Am noduli pe mabi sani dar la dreptul am unul dureros durerea se instaleaza inainte de ciclu, nu am folosit in viata mea anticonceptionale, am doua nasteri si nu am facut mamografie ma tem de rezultat.am viata sexuala normala as vrea sa stiu cauza acestor noduli daca ma puteti ajuta.Am alaptat doar cate o luna pe fiecare copil nu cred ca asta poate fi cauza.
2 comentarii
0
19-09-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Faptul ca durerea este ciclica pledeaza pentru caracterul benign. Totusi, pentru mai multa siguranta, trebuie facuta cel putin o ecografie mamara (ca investigatie minima, lipsita de orice risc).
Un tratament, dupa documentarea caracterului benign, este bine sa incercati un tratament naturist. In caz de esec al tratamentului naturist, se incearca un tratament hormonal. Solutia chirurgicala ca ultim resort.
0
19-09-2008, ora 00:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
mergeti doamna cu incredere si curaj la doctor pt ca orice ar fi atata timp cat este descoperit la timp va vindecati!!de asemeni nu este obligatoriu sa fie ceva grav!!!!mergeti si nu va temeti de rezultat ca este spre binele dumneavoastra!!sa ne tineti la curent!!multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •