am ciclul menstrual neregulat

10-03-2009
dileda
Nu este medic/terapeut
dileda
Am aceasta problema de la 12 ani de cind am avut prima menstruatie si acum ca am 32 nu sa schimbat nimic.La 24 de ani am ramas insarcinata dar nu era momentul sa avem un copil si am facut un avort dupa care am folosit pentru un an contraceptive dar nu ma simteam foarte bine de la ele si am renuntat.De la 26 de ani am folosit prezervativul pina anul trecut in luna martie cind ne-am hotarit ca e momentul sa avem un copil dar inca nu am ramas insarcinata.Problema este ca mie imi vine ciclul cind la 40 de zile cind la 36 sau la 50 de zile. Am facut analize si nu am nimic in neregula.Daca ciclul este neregulat, ovulatia are loc tot in a 12-14 -a zi?Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
06-05-2009, ora 02:22
mirela81
Nu este medic/terapeut
mirela81
daca ciclul este neregulat atunci si ovulatia este neregulata.intra pe adresa asta www.femei-moderne.ro/calendar-fertilitate si iti poti calcula perioada fertila la mine a functionat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul