am ajuns la capatul puterii in casnicia mea

21-07-2009
alba
Nu este medic/terapeut
alba
am 27 ani si sunt casatorita de 2 ani si impreuna cu sotul meu stam de 6 ani impreuna.nici nu stiu cu ce sa incep, problema este ca mai demult au inceput problemele adica a inceput sa ma loveasca zic eu fara motive ca vine tarziu acasa si are chef de alte lucruri iar eu de multe ori sunt obosita si ma loveste daca nu vreau a inceput sa joace la jocurile de noroc, pot sa spun ca pleca in oras cu prietenii si uita de el si multe, ma jigneste am obosit, sunt la un pas sa divortez, eu am zis acum problemele mele in mare dar daca povestesc in amanunt imi ia mult timp si am incercat sa scurtez, copii nu avem imi zice sa facem dar mie teama sa fac copil cu el ca am impresia ca nu se va schimba, am incewrcat sa discut cu el dar tot timpul eu sunt principala vinovata, recunosc ca si eu am defecte dar nu asa grave, acum de exemplu de cateva zile nu ne vorbim, ptr ca iarasi ma lovit lam prins la jocurile de noroc dar nu are bunavointa sa discute cu mine ma gandesc ca asteapta tot eu sa ma duc dar am obosit si nu mai stiu ce sa fac, va rog sa ma sfatuiti ca am ajuns de nu mai pot gandi.va multumesc
2 comentarii
0
21-07-2009, ora 15:49
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Despartiti-va Doamna de el cat mai repede !
Daca a intrat si in jocuri de noroc asta este boala greu de vindecat, ca si violenta.
Este boala curata ce are, se numeste de fapt "posedare".
Ma indoiesc ca aveti puterea si taria de a-l salva si scapa, lucrul de care are nevoie, dar daca e si violent nu mai merge, de aceea cred ca este mai bine sa va luati inima in dinti si sa va despartiti de el cat mai repede.

Dar trebuie sa fiti FOARTE diplomata si sa va gasiti poate un loc de refugiu, sau o alta locurinta ca probabil va incerca - ca cei mai multi barbati in cazuri dinastea - sa nu va lase sa va despartiti si va va ameninta in fel si chip. Dar cu timpul renunta ei cand vad ca nu au ce fac.

Va va trebui tarie si daca faceti acest pas, dar mai bine decat sa fiti batuta zilnic si sa ajungeti si Dvoastra la disperare.

Singurul lucru care-i poate ajuta este rugaciunea, rugativa pt. el, ca asa il puteti ajuta.
Mai stiu 3 cazuri asemanatoare unde divortul a adus liniste, insa as durat ceva timp pana barabtii au capatat liniste si mai stiu un caz unde o femeie inca e batuta desi ar fi putut sa plece de mult.
Cat priveste tendinetele de violenta, acestea se pot domoli foarte mult cu remedii homeopate,
caci ele sunt marite de anumite toxine din corp creeate de "cei" care il poseda.
Gasiti un medic homeopat si povesti in amanunt caracterul lui si medicul va putea gasi niste granule homeopate care il vor ajuta mult. Granulele se pot lua si in apa, ceai, bautura si nu au nici eu efect advers.
0
26-07-2009, ora 17:41
LORANA
Nu este medic/terapeut
LORANA
te cred. stiu ce simti
poate ca trebuie sa termini relatia
si eu am fost la fel dar///////////////am 2 copii si pana la urma.l-am inselat si acum.imi cere ca sa ma ierte sa facem sex in grup.ce parere ai . .? eu cum ies din nenorocirea asta? degeba zic ca nu e normal ca nu intelege.cica eu sunt de vina ptr tot si asa o sa-i treaca si o sa uite ce am facut eu.
TU nu trebuie sa stai , incearca ce e mai bine ptr. tine ALEGE viata frumoasa nu nenorocirile si plansetele
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul