alzheimer?

17-05-2008
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
tatal meu a suferit un accident vascular.a fost internat si asta i-a scris pe fisa de externare.l-am dus la un neurolog si i-a prescris niste pastile pt recapatarea cunostintei, sa fie mai lucid.fara sa ii dea un diagnostic.si a trecut aprox o luna si ceva si nu vad nici o schimabare.am citit multe despre boli psihice si cred ca are alzeihmer pt ca are toate simptomele acestei boli.dar AM O CURIOZITATE: alzeihmerul e o boala care se vindeca?isi poate recapata luciditatea sau va ramane asa tot restul vietii.astept un raspuns VA ROOOOOG!!!!!!!!!
2 comentarii
0
17-05-2008, ora 00:00
ileana_cons
Nu este medic/terapeut
ileana_cons
Buna ziua,
Alzheimer e o boala care nu se vindeca; problemele se pot controla cit de cit pentru o perioada de timp. Dar, in primul rind in cazul tatalui, cel mai probabil nu e o dementa Alzheimer, ci una vasculara, date fiind antecedentele de accident vascular. Pentru ameliorarea simptomelor ar trebui facut un tratament specific, f scump dar compensat 100% de stat, Aricept sau Exelon. Trebuie sa il internati intr-un serviciu de psihiatrie, noi tratam demente, neurologii mai putin.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatrie
0
18-05-2008, ora 00:00
ema21
Nu este medic/terapeut
ema21
off..aveti dreptate.m-am gandit ca trebuie dus undeva unde sa aiba asistenta medicala.mersi mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: