Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

alveolita uscata

13-12-2009, ora 09:57
Autor: MillyV
acum 7 zile mi-a fost extras molarul de minte sanatos seminclus (daca stiam ce ma asteapta nu-l mai scoteam). Durerea era tinuta sub control cu Nurofen pana cand nurofen nu a mai avut efect si plingeam de durere. Durerea o simteam intensa, iradia in ureche, ma durea un ganglion, miros neplacut in gura etc. Chirurgul mi-a zis sa ma adresez oricarei colege de la clinica sa vada situatia, el venind la clinica doar 2 zile/sapt. Colega a scos alataieri firele (partial, ca a mai ramas si am scos si eu acasa o mica parte) si a clatit cu ser fiz. zona si mi-a pus alveogil, durerea a disparut. Mentionez ca de 4 zile iau si amoxicilina 1gr/zi. Astazi am fost din nou la cabinet cu gandul ca chirurgul imi va schimba doar alveogil. In schimb a incercat sa chiuriteze ca sa formeze un cheag, dar dupa spusele lui, sange nu iesea, si a pus un antibiotic in gaura, care s-a si dus si acum pot vedea minunea de alveola si la unu noaptea inca mai stau treaza de durere. Oare asta este tratamentul corect pt alveolita uscata??? Cat timp pot lua ketanol, nurofen sau alte analgezice?
1 comentarii
07-06-2010, ora 09:57
Autor: louis
sunt in aceasi situatie ca si tine , Alveolita uscata daca vezi ca nu trece trebuie sa faci penicilina , medici spun ca trece in 7 zile cu o igiena orala atenta ....spaaturi alveolare cu apa de gurara cu clorhexidina am facut si asta si nimic , singura solutie este peniciina .
Adaugă un comentariu / răspuns


15-07-2013, ora 12:00
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 7000 de cabinete si clinici de stomatologie din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor stomatologice, cititi recomandari, va puteti programa online.
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK