alprazolam

29-06-2013
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
iau alprazolam 1 mg cam de 4 luni, as vrea sa stiu ce alternative exista la acest medicament, adica ce alt medicament are acelasi effect ca xanaxu?
2 comentarii
0
01-07-2013, ora 00:31
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Hopa.
Pe prospect cred ca scrie maxim 2-3 luni, incluzandu-se aici perioada de reducere a dozei.
Mergi la medicul psihiatru pentru consult si tratament.
Numai medicul psihiatru poate prescrie astfel de medicamente.
O sa primesti un antidepresiv.

Daca mai continui asa, faci dependenta de xanax.
0
17-07-2013, ora 12:18
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Benzodiazepinele merg pe aceeasi receptori ca si in cazul alcoolului, de aici si riscul de dependenta si de sevraj, plus faptul ca efectele sunt aproape similare cu acelea ale consumului cronic de alcool la nivelul SNC.Bineinteles, ele trebuie luate numai dupa prescriere de catre medic si intrerupte gradual, tot la initiativa medicului, dupa un anumit protocol.Recunosc aceste lucruri, desi iau benzodiazepine pentru o anxietate crescuta, asta este cazul meu nefericit...Voi intrerupe si eu gradual.Cand se impune administrarea lor, e totul ok, nu vreau sa induc in eroare, atata timp cat medicul hotaraste, dar este de luat in considerare si dependenta de care vorbeste Clara, desi sevrajul nu este atata de puternic ca la alcool sau barbiturice.Cu bine si sa fiti mai sanatosi, in fiecare zi mai mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul