Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

alimentatie dupa operatie colecist?

27-02-2008, ora 00:00
Autor: Cobzaru
Bunica mea,are 73 de ani,cam 120-125kg,a facut o operatie de fractura de col femurala,poi facand o criza de colecist,a fost operata si de fiere.cand a fost internata a avut glicemia 120,ea neavand in trecut probleme q diabetul.acum fiinf operata de colecist si cu glicemia crescuta,are nevoie de u regim alimentar strict pentru k dietele pentru cele doua afectiuni nu prea se intrepatrund.Va rog,poate ma puteti ajuta cu un sfat.Va multumesc anticipat!Alexandra Cobzaru
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
V-ati ingrasat ? Aveti probleme de nutritie? Pentru a atinge greutatea normala sunt necesare schimbari in dieta si stilul Dvs de viata, iar acestea trebuie adaptate fiecarui individ in parte si in concordanta cu starea lui de sanatate si sub indrumarea unui medic.  Aflati aici ce trebuie sa faceti .. Consultati un medic primar cu experienta pentru un tratament si o dieta personalizata. O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta in ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE, CARDIOLOGIE, NEUROLOGIE si DIABET NUTRITIE, este aici pentru a va ajuta !
17-05-2013, ora 10:25
Iti imaginezi un fond de ten de care sa te indragostesti ? Daca nu ai incercat niciodata machiajul mineral e momentul sa incepi chiar azi. Daca iti este cunoscut, Glamy are pentru tine o supriza : anotimpul rece iti aduce in plus 20% reducere pentru produsele compacte Bellapierre.
Te asteptam in magazinul nostru online cu un cadou de 25 RON la inscrierea pe site si transport gratuit la toate comenzile tale prin curier rapid.

Vezi cosmeticele minerale de pe Glamy