alergie sau infectie?

16-09-2009
mariuca84
Nu este medic/terapeut
mariuca84
de 2 zile mi-au aparut pe fata pe piept, pe spate si in cap, niste besicute mici cu lichid transparent care ma mananca si in acelasi timp mi s-au inflamat si 2 ganglioni, unu in spatele urechii si unul mai jos pe gat (ambii pe partea stanga). Am de asemenea si o durere de cap constanta, imi simt capu foarte greu. Nu am ajuns inca la doctor, am ales sa ma medicamentez singura. mi s-a spus k s-ar putea sa am ganglionii inflamati de la o raceala ce am avut-o acum 2 saptamani, destul de puternica pe care am tratat-o dar nu chiar pana la sfarsit, cu augmentin (care am oservat azi k expriase in august - din cate am inteles nu e o problema doar ca nu mai e la fel de eficient). Nu stiu ce sa cred - pare a fi o alergie (eu am si astm bronsic tot pe fond alergic si pana acum singura alergie care mi-am descoperit-o a fost la paru de animale si praf dar nu s-a manifestat in felul asta pana acum niciodata), dar iau claritine de 2 zile si nu are nici un efect. In acelasi timp am mai luat si fervex/coldrex pentru acea raceala netratata pana la capat.
Ce as mai putea lua? Este neaparat nevoie sa merg la doctor? N-as vrea sa merg si sa-mi zica k am o reactie alergica si sa iau claritine :D Sunt intr-o tara straina la studii si orice consultatie costa destul de mult iar medicul la care am acces este generalist.
3 comentarii
0
16-09-2009, ora 18:04
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
INFECŢIEEEEEEEEE (pare a fi streptococică)! Consult medical de specialitate de urgenţă, chiar şi la medicul generalist, nu contează!

Însănătoşire grabnică şi mult spor la studiat!


În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
17-09-2009, ora 11:17
mariuca84
Nu este medic/terapeut
mariuca84
am fost la doctor azi... e varicela :(
0
17-09-2009, ora 17:09
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Nu-i nimic, vă veţi face bine! La varicela chiar nu m-am gândit. :(
Însănătoşire grabnică!


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: