alergie de anotimp?

28-04-2009
anonim06
Nu este medic/terapeut
anonim06
buna ziua,
am si eu o problema si nu stiu de la ce am facut si testul de alergie si nu mi-a iesit nimic zicea ca nu sunt alergica la nimic dar primavara de obicei dupa ce stau afara in soare imi apar niste pete rosi pe fata si in zona gatului pe piept insotite de mancarimi iar dupa ce fac dus la un timp imi dispar putea sa imi zica si mie cineva ce ar putea fi doarece medici au zis ca nu stiu de la ce poate sa fie?
astept un raspuns va multumesc
5 comentarii
0
28-04-2009, ora 15:22
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Hristos a Inviat!

Rsp va rog la un set de intrebari:
- vi se intampla exclusiv primavara?
- ati observat daca atunci cand stati la soare, stati si in apropierea unei plante a carei inflorescenta are si puf, polen sau emana un miros (un fel de miros volatil) anume?
- vara vi se intampla sa aveti aceste simptome, daca da, sunt la fel, daca nu, pe timpul expunerii la soare folositi si o lotiune cu factor de protectie solara?
- dupa ce va faceti dus si va dispar, in urma lor raman semne, sau pur si simplu dispar de parca nici nu ar fi fost?
- ati luat vreun antialergic vreodata, daca da, care?

Daca doriti sa-mi rsp, poate va pot ajuta cu ceva! Numai Bine
0
28-04-2009, ora 16:01
anonim06
Nu este medic/terapeut
anonim06
in general primavara si toamna se intampla spre sf zilei apar petele rosi si ma mananca nu neaparat daca stau in preajma unei flor atuncea pe moment sa apara dar numai in partea gatului, piept fata deci de obicei cand stau la soare folosesc lotiune protectoare, simtome nu am, nu ramane nici un semn pur si simplu dispar de parca nici nu ar fi fost. mi sa recomandat de la medic alerid sa iau in situatia in care apar
0
28-04-2009, ora 21:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Ok. In acest caz, eu nu va recomand un antialergic chimic, va recomand ceai de Coada soricelului, atat intern cat si extern.

INTERN:

Se pun la macerat 3-4 linguri maruntite de Coada-soricelului, in jumatate de litru de apa, vreme de 8-10 ore, dupa care se filtreaza. Preparatul rezultat se pune deoparte, iar planta ramasa dupa filtrare se fierbe in inca jumatate de litru de apa, vreme de cinci minute, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. In final, se amesteca cele doua extracte, obtinandu-se aproximativ un litru de infuzie combinata de Coada-soricelului, care se foloseste intern (2-3 cani pe zi).

EXTERN

Se pun comprese cu infuzia combinata de Coada-soricelului, care se tin vreme de minimum doua ore pe zi pe locul afectat. Substantele aromatice (azulenele) din compozitia plantei au efecte anti-inflamatoare si antialergice, reduc mancarimile, usturimea si edemele.

Multa sanatate si numai bine!
Dumnezeu sa va binecuvanteze:)
0
29-04-2009, ora 11:00
anonim06
Nu este medic/terapeut
anonim06
multumesc mult
0
30-04-2009, ora 00:01
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multa placere! Numai Bine :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: