ajutor probleme serioase de coloana

13-02-2009
iulianca
Nu este medic/terapeut
iulianca
buna ziua la toata lumea! sunt din iasi, am 47 de ani si ma confrunt cu probleme serioase de coloana, probabil o discopatie, cu crize, sau o lombosciatica, asta va hotara un medic specialist. as dori sa vin la bucuresti ptr o investigatie in vederea stabilirii unui diagnostic corect si evident a unei scheme de tratament. rugamintea mea mare este sa-mi recomandati niste medici cu care as putea lua legatura, (financiar nu sunt probleme, din fericire) si la ce unitate medicala sa gasesc acea persoana. merg pe principiul ca o carte de vizita buna ptr un medic o constituie pacientii lui.
daca stie cineva in iasi un kinetoterapeut serios, ptr ca la bucuresti as merge ptr diagnosticare, dar tratamentul il voi face in iasi, ca aici e domiciliul meu.
va multumesc din inima anticipat si va doresc tot ce e bun si de folos sa va dea Domnul!
2 comentarii
0
14-02-2009, ora 08:49
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna dimineata! V-o recomand pe d-na doctor internist Tiganisteanu Constanta. Am foarte mare incredere in dansa, asta datorita faptului ca este cu adevarat un medic ilustru, din toate punctele de vedere. Sunati-o la nr. 0751.030.553 si stabiliti cu dansa ce aveti de facut (locuieste in Bucuresti).

Numai BIne si multa sanatate :)
0
15-02-2009, ora 09:42
iulianca
Nu este medic/terapeut
iulianca
NICK
multumesc din suflet ptr raspuns si promptitudine, dar eu doream un medic specialist neurolog, care sa-mi faca o internare scurta-investigare-RMN, diagnostic si tratament la coloana lombara (nu ca un medic internist n-ar avea ce face in cazul meu...) dar asta e urgenta acuma. imi poti spune te rog la ce spital e dna dr Tiganisteanu? multumesc tare tare mult. eu marti voi fi in bucuresti, poate imi raspundeti pana atunci
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.