ajutor.sarcina sau nu?urgent raspuns va rog

04-05-2013
oprea12345
Nu este medic/terapeut
oprea12345
ultima menstruatie am avut-o de pe 26 februarie pana pe 1 aprilie.pe 7 am facut sex neprotejat cu prietenul meu dar nu a ejaculat in mine iar de atunci nu am mai facut sex...acum suntem in 4 mai iar menstruatia nu mi-a venit un am nici o durere de burta nimic.am facut 2 teste de sarcina la un interval de o zi intre ele.si au iesit negative.dar totusi de ce nu mi-a venit menstruatia? e posibil sa fie vorba de sarcina?va rog raspundeti-mi:)
1 comentarii
0
13-05-2013, ora 19:14
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Avem nevoie de mai multe detalii din partea dumneavoastra pentru a va oferi un raspuns cat mai exact in aceasta problema, cum ar fi data la care ati efectuat aceste teste de sarcina sila ce distanta de la momentul contactului sexual neprotejat. In cazul in care pana acum nu ati mai avut intarzieri ale menstruatiei pana acum va recomandam sa va prezentati la un medic ginecolog in vederea efectuarii unui consult de specialitate.

O zi frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul