umflaturi pe labii = negi vaginali?

05-04-2007
alinutzzza
Nu este medic/terapeut
alinutzzza
de ceva timp am obs niste umflaturi (ca niste creste de cocos destul de micute) pe labii pe partea inferioara, sa fie vorba de negi vaginali? daca da? cum ii pot trata? va multumesc..
4 comentarii
0
05-04-2007, ora 00:00
lary2000
Nu este medic/terapeut
lary2000
de putin timp a aparut ceva pe mamelon. se aseamana cu cosuri. cand le apasam iesea puroi. la ce medic ar trebui sa merg la un control? s-ar putea sa fie simptom al cancerului de san? este medic specialist? eu sunt din bistrita. daca m-ati putea ajuta si cu numele unui medic ar fi perfect. va multumesc.
0
07-04-2007, ora 00:00
anamaria.mares
Nu este medic/terapeut
anamaria.mares
alina eu te sfatuiesc sa mergi cat mai repede la doctor.din ce spui tu este vorba despre condiloame nu te speria se pot trata dar in acelasi timp ele sunt legate de hpv asa ca ar fi indicat sa mergi cat mai repede la medic sa vezi despre ce e vorba.deasemenea fa testul hpv iti poate salva viata. Nu este de joaca !!!!!
0
08-04-2007, ora 00:00
dido
Nu este medic/terapeut
dido
lary2000, si eu am asa ceva, dar nu de putin timp, ci de vreo 2-3 ani, sa zic.. ce or fi? sunt ca niste cosuri pe care daca le storci rezulta o secretie purulenta, parca..
nu ne lamureste si pe noi un specialist??? sunt normale sau nu?
0
28-09-2021, ora 11:35
Katharina
Nu este medic/terapeut
Katharina
Hei, scuze că mă folosesc de întrebare pentru a-mi adresa nelămurirea dar nu am idee cum să postez chiar eu una, nu încă cel puțin. Timp de multă vreme, mai ales cât timp era extrem de cald afară și orice făceam transpiram foarte mult [ca de obicei], niște coșuri, umflături, sau cam așa ceva tot apăreau pe labii. Am încercat ce am putut la momentul acela dar de curând, datorită unei amigdalite acute am fost nevoită iau antibiotic. Acum încă am o durere în zona labiei stângi. Este posibil să fi rămas cu sensibilitate de la toate acele coșuri? Sunt foarte îngrijorată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.