ajutor, lacrimare abundenta!

21-07-2009
radian
Nu este medic/terapeut
radian
sotia mea are lacrimare abundenta de 2 ani. a tot incercat ...prin diferiti medici(la spitalul universitar), i s-a spus ca ii va trece.ceea ce nu s-a intamplat... a pus picaturi de tot felul...i s-a facut desfundarea canalului lacrimal, de 3 ori,...degeaba. mentionez ca a capatat aceasta lacrimare in urma unei raceli puternice si de atunci...nu s-a m-ai oprit.nu stim ce sa mai facem...ce am putea face, , , ??este foarte jenant, si deranjant, sta toata ziua cu batiste si servetele in mana... merge pe strada si...parca plinge.pur si simplu ii curg lacrimi... curate., nu sunt murdare, sunt doar lacrimi, va rog din suflet daca ne puteti ajuta,... MULTUMIM ANTICIPAT ! SOTUL RADI.
7 comentarii
0
21-07-2009, ora 20:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Sugestia mea este ca trebuie investigata in continuare pana ce se depisteaza cauza; presupun ca examenul oftalmologic a constat inclusiv in investigatii pentru glaucom; cateva sugestii: consult ORL si CT orbite si sinusuri; consult alergologic si testari la alergeni; pentru a ameliora simptomatologia, se poate folosi un colir antihistaminic si vasoconstictor( de exemplu Nostamine); daca simptomatologia este foarte suparatoare, nu o putem rezolva prin medicatie, ne putem gandi si la o solutie chirurgicala:ablatia glandelor lacrimale ; numai bine
0
22-07-2009, ora 09:41
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Degeaba bateti drumul la oftamologi caci cauza nu este in ochi ! Este o dereglare la nivel celular, oftamologii nu stiu de ea si nici nu au cum sa o depisteze.
Consultati un medic homeopat ! Ei cunosc aceste simptome si au remedii potrivite pt. exact astfel de simptome.
In caz ca dureaza prea mult pana primiti o consultatie, la astfel de simptome ajuta de cele mai multe ori (insa nu la toti pacientii) remediul homeopat "allium cepa" in dilutia CH15 sau CH30 pe care il gasiti la orice farmacie homeopata.
Despre cum se iau remediile homeopate puteti citi aici:
http://www.leacuri.net/index-Dateien/homeopatie.htm
0
22-07-2009, ora 16:08
radian
Nu este medic/terapeut
radian
va multumesc din suflet pt. raspunsurile dumneavoastra, am sa incerc ambele variante, sanatate multa si numai bine!
0
22-07-2009, ora 21:26
radian
Nu este medic/terapeut
radian
as indraznii sa va mai intreb ceva pe dumneavoastra d-na doctor Alina, daca imi dati voie, pot sa par ridicol... dar ce inseamna...ablatia glandelor lacrimale. Sau..in ce consta aceasta solutie chiurgicala? Va rog sa-mi acordati 2 minute daca puteti pt. a-mi raspunde. Sincere multumiri oricum pt. tot.
0
23-07-2009, ora 09:19
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Ar fi bine ca interventia chirurgicala( ablatia glandelor lacrimale principale, situate in unghiul superoextern al orbitei) sa ramana ultima solutie terapeutica; consecintele postoperatorii nu sunt grave, functia glandelor principale fiind suplinita de glandele lacrimale accesorii( glandele lui Krause diseminate in fundurile de sac conjunctivale); un specialist foarte bun in chirurgia aparatului lacrimal este domnul doctor Stanecsu Theodor de la Spitalul Universitar de Urgenta -Bucuresti; numai bine
0
23-07-2009, ora 15:58
radian
Nu este medic/terapeut
radian
mii de multumiri pt. raspunsul d-voastra. Numai bine va dorim si noi. cu stima Radian.
0
19-01-2012, ora 00:42
radian
Nu este medic/terapeut
radian
buna seara.as ruga pe d-na dr Alina sa-mi spuna daca stie cumva unde si daca se face la noi in tara reconstructie de canal lacrimal, am descoperit cauza pt care ii curg sotiei lacrimi continuu pe fata.nu era lacrimare abundenta, lacrimarea este ok, numai ca are peretii cailor lacrimale...sunt lipiti si nu mai are pe unde sa se scurga lacrima.descoperirea a facut-o o d-na profesor dr de la spitalul universitar bucuresti acum 2 saptamani.nu stia sigur daca se face la noi in tara acest procedeu de reconstructie a cailor lacrimale. deci va rog daca stiti cumva va rog din suflet sa-mi respundeti !multumesc mult.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: