ajutor!! usturimea si durerea continua cateva minute si dupa termnarea actului...

03-01-2011
dyda4all
Nu este medic/terapeut
dyda4all
de cateva zile ma confrunt cu o problema ce imi pune viata sexuala in pericol.asta este prima luna in care iau anticonceptionale(yasmin-mi le-a prescris doctorul ginecolog)...mai o pastila si termin blisterul, dar de cateva zile am niste scurgeri foarte abundente(parca as fi in ultima zi de ciclu) si niste dureri groaznice abdominale.ar trebui sa incetez cu pastilele sau sa astept sa se obisnuiasca organismul cu substantele? si inca ceva...il ultimul si penultimul act sexual...asta insemnand ieri si alaltaieri am avut niste urturimi foarte mari care se transformau apoi in durere ceea ce ma facea sa pun capat actului...desi iubitul meu ma intelege ma simt prost deaorece nu pot continua.usturimea si durerea continua cateva minute si dupa termnarea actului...ce se intampla?si ce pot face?
1 comentarii
0
03-01-2011, ora 23:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu este absolut evidenta legatura de tip cauza-efect intre anticonceptionale si simtomele descrise, care par a corespunde mai degraba unei inflamatii. Pe de alta parte, printre numeroasele reactii adverse ale anticonceptionalelor exista si cresterea incidentei si gravitatii bolii inflamatorii pelvine.
Doua lucruri sunt clare:
1) Aveti nevoie de o vizita la doctorul dv pentru clarificare diagnostica si orientare asupra a ceea ce aveti de facut.
2) Trebuie sa va ganditi nu de doua ori, ci de zece ori daca merita sa va puneti sanatatea si chiar viata in pericol luand medicatie hormonala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici