am simtit o usoara durere in zona ovarelor...

11-07-2007
abc.abc
Nu este medic/terapeut
abc.abc
:( Am o problema... Totul a inceput saptamana trecuta cand am simtit o usoara durere in zona ovarelor. Ma gandeam ca am racit un pic. Vineri am fost la epilat cu ceara (ceea ce nu am mai facut pana acum). Sambata si duminica am observat o scurgere mai branzoasa fara miros care s-a transformat de luni intr-una lichida si de culoare maronie, tot fara miros. In weekend am facut sex normal si anal (cam dureros) cu iubitul meu (o relatie resioasa si singurul partener sexual de cateva luni). Tot luni am inceput sa am usturimi la treaba mica si la anus, mi s-au umflat un picut ganglionii si am facut un pic de febra. Azi marti... simt o usturime si o imflamatie a anusului in interior. Foarte neplacut.
Sunt foarte speriata! azi dimineata am avut o scurgere gelatinoasa la treaba mare! Ajutati-ma! Am programare la ginecolog, dar vreau sa stiu ce parere aveti! Va rog din suflet!!!!!!
3 comentarii
0
11-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Un consult dermatologic este important în cazul dv. Ce să faceţi la ginecolog ?
Am observat frecvent această tendinţă de a merge la altă specialitate decât trebuie. Adresaţi-vă medicului de familie dacă nu cunoaşteţi cu ce se ocupă fiecare specialitate.
0
20-07-2007, ora 00:00
abc.abc
Nu este medic/terapeut
abc.abc
ok... am fost la doctor. Pe masa de consultatie mi-a spus ca e ingrijorata pentru ca am o leziune pe colul uterin. Am ramas socata. mi-a dat un tratament 10 zile cu ovule klion, iar a doua zi cand am revenit pentru rezultatul analizelor mi-a spus ca mi-a iesit negativ pentru cancer si ca am o infectie severa cu tricomonas. In consecinta am mai primit un tratament cu fasigyn doza unica repetata la 7 zile inca odata.
Insa de vre-o 3 zile am probleme la urinat. In sensul ca trebuie sa stau cateva secunde bune ca sa pot sa fac pipi. parca s-ar bloca pe undeva... sau nu inteleg, dureri neavand. Plus ca de 2 zile am niste sangerarari din vagin. Mai am o zi de klion, iar tratamentul cu fasigyn l-am terminat.
Inflamatia la anus mai persista... nu e dureroasa doar neplacuta cumva...

Va rog sa-mi dati un sfat... sunt foarte speriata din cauza sangerarilor si a urinatului cu probleme. (
0
20-12-2009, ora 16:40
DrAgu
Nu este medic/terapeut
DrAgu
Aliz, ai rezolvat pana la urma problema cu infectia? Ce era pana la urma? Intreb pt ca ma intereseaza problema ta cu intarzierea emiterii urinei. Daca poti, raspunde-mi. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Crampe la ovare - ce ar putea fi
  •