ajutati-ma va rog

20-12-2006
nio
Nu este medic/terapeut
nio
fac deseori sex oricu prietena mea ori cu alte fete dar am o problema...daca nu beau o sticla de vin rosu, o cafea sau un energizant ejaculez foarte repede sa zic 10 minute dar daca am baut pot sta si 1 ora.si mai e ceva...cand ejaculez nu ma mai simt asa de bine ca la inceput ce pot face va rog ajutati-ma.
3 comentarii
0
02-02-2007, ora 00:00
dr-soare
Nu este medic/terapeut
dr-soare
Este important de stiut daca ejacularea precoce a fost prezenta de la inceputul vietii sexuale si daca ati practicat masturbarea de la o varsta frageda ori daca si in prezent feceti uneori acest lucru.
Dr Soare
0
03-02-2007, ora 00:00
nio
Nu este medic/terapeut
nio
intradevar practic masturbarea de la o varsta frageda si o fac si in prezent...poate asta sa-mi afecteze viata sexuala???
0
03-02-2007, ora 00:00
dr-soare
Nu este medic/terapeut
dr-soare
Cu siguranta ca da. Insa daca renuntati la acest lucru in cateva luni veti intra in normal cu viata sexuala.Trebuie insa stiut ca aceasta practica este ca un fel de drog la care se renunta destul de greu. Mai trebuie stiut ca masturbarea nu mai trebuie practicata niciodata deoarece este suficient ca o singura data sa mai faceti acest lucru si riscati sa reveniti din punctul din care ati plecat (chiar si dupa ani de zile)
Va urez succes si sigur are sa fie bine.
Cu stima, Dr Soare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici