| |
|
|
|
| |
ajutati-ma si pe mine cu controlul greutatii
|
|
Autor: mirelaaprilie |
Data: 08-02-2010 |
|
as vrea sa stiu cum as putea sa slabesc un pic. am 1,70 si cam 68 de kg. nu cred ca trebuie exagerat de mult sa slabesc, dar ar fi mai sanatos, mai ales ca la mine grasimea e in jurul burticii si nu cred ca e sanatos.
nu mananc exagerat de mult dar mai scap la dulciuri din cand in cand... si incerc sa fac miscare cat mai mult posibil- am o banda de alergat si alerg cand pot 30 de minute, nu zilnic, dar de 3 ori pe saptamana sigur. mi-am luat si colanti de la lytess, dar tot nu se observa nimic. ce pot sa fac? ar trebui sa mi fac griji ca e vreo alta cauza- endocrinologica etc sau pur si simplu asa am ajuns eu- am avut o perioada de mancat mai mult si atunci am pus pe mine.... |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: Ciuzz |
Data: 14-02-2010, ora 12:48 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
incearca sa mananci sanatos...legume ...paine mai deloc de preferat neagra...abdomene si fara dulciuri fara carne prajita fara carne de porc sau alta carne grasa...fara sucuri..si ai sa vezi ca da rezulatate;)
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 13-07-2010, ora 15:20 |
|
JULIA JIANU SLABESTE CU ECOFIT!
Julia Jianu spune ca totdeauna a fost atrasa de produsele naturale. Se intampla sa castige in greutate 3-4 kilograme, dar ia masuri de urgenta! Ca orice femeie Julia Jianu este intens preocupata de aspectul fizic. In ciuda faptului ca arata foarte bine, frumoasa blonda recunoaste ca a slabit cu tratamentul ECOFIT.
Cu ECOFIT poti slabi pana la 15Kg In 4 Saptamani!!! Un produs 100% natural, produs de Laboratoarele Medica! Citeste mai multe. |
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 27-11-2009, ora 10:00 |
|
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
|
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
82619
Ultimul utilizator:
sexmachine
Total mesaje:
177078
Ultimul mesaj:
03-09-2010
66 useri inregistrati; 4009 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Te-a prins Vara cu Kilograme in plus? SLABESTE INTELIGENT cu ajutorul unui Nutritionist!
NUTRITIE - BUCURESTI
0720.61.61.10
Pilulele Ecofit ajuta la eliminarea grasimilor iar picaturile inhiba pofta de mancare!
139 RON
100%NATURAL- PRODUS DE LABORATOARELE MEDICA!
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum |