ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie

13-01-2010
rodivali
Nu este medic/terapeut
rodivali
va rog daca puteti sa ma ajutati cu interpretarea analizelor. Am o fetita de 1an si 2 luni. Aceasta facea febra des, chiar si 39, 7. Initial medicul sustinea ca ii iasa dintisorii dar vazand ca aceasta face tot mai des, am ajuns de facea si frisoane iar ultima data a facut 40, cand ne-am si internat in Spital. Aici, in luna octombrie a acestui an, in urma analizelor sa depistat ca are infectie urinara cu e.coli si anemie foarte mare - HGB 6. Am facut tratament cu antibiotic Cefort 10 zile. Am repetat analizele si tot asa au iesit cu infectie urinara. In urma unui tratament naturist am reusit sa scapam de infectie. Cu anemia am luat si luam in continuare Ferrum Hausmann. Rezultatul analizelor este: WBC 6.10 10"9; LYM 3.84 109; MID 0.65; GRA 1.61; LY 62.9; MI 10, 6; GR 26, 4; RBC 5.38; HGB 8.8; HCT 25, 2%; MCV 47; MCH 16, 3; MCHC 34, 7; RDWC 21, 3%; PLT 380; PCT0, 24; mpv 6, 4; PDWC 37, 2.
Va multumesc
4 comentarii
0
13-01-2010, ora 23:47
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va recomand sa mergeti cu fetita la un medic homeopat cu experienta. Astfel de afectiuni nu pot fi vindecate cu medicamente si de la antibiotice copii care fac febra ca in cazul fetitei dvoastra dau des in pneumonie, meningita sau alte boli mai grave.
Cefortul este un antibiotic f. puternic si rau pt. aceasta varsta. Iar remediile naturiste desi sunt bune des nu sunt destul de precise si puternice pt. a regla multe probleme.

Ferrum Hausmann este e mare greseala, va accelera si agrava anemia. La astfel de anemii numai fierul homeopat ajuta cu adevarat, de exemplu Ferrum phoshoricum, in timp ce fierul anorganic din acel produs intoxica corpul si deregleaza asimilarea lui in celula si mai rau. Fierul nu lipseste de fapt din alimentatie la nimeni, ci este dereglata numai asimilarea lui la nivel de celula care nu se amelioreaza cu pastile de fier anorganic introduse in burta.
0
14-01-2010, ora 11:01
rodivali
Nu este medic/terapeut
rodivali
Am fost la un medic homeopat si am primit tratament si numai astfel am reusit sa scapam de infectia urinara. Tot de aici am primit si tratament pentru anemie. In prezent facem tratament cu extract de conuri de brad - dimineata si seara, la masa ulei de catina si la amiaza dupa masa extract de merisor, numai asa am reusit sa nu mai facem febra. Mai avem tratament pana pe 15 februarie. Astazi medicul homeopat ne-a prescris si granule homeopate calcarea carbonica. Am luat si Ferrum fhoshoricum. Facem acest tratament din luna noiembrie. Ingrijorarea mea este de ce a crescut asa putin hemoglobina?
Va multumesc
0
14-01-2010, ora 22:53
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nimeni nu poate sa stie asta. Sunt multe toxine care o pot afecta, in plus daca i.-ari dat Ferrum Hausmann nu avea decat sa scada. Nu mai acceptati astfel de minerala, chiara daca sunt date de homepati. Nu toti homeopatii cunosc adevarul despre aceste lucruri. Calc. carb. si ferum phos. o poate regla.
Ce ii dati de mancare fetitei ?
0
16-01-2010, ora 11:38
rodivali
Nu este medic/terapeut
rodivali
Supe de zarzavat cu galuscute sau taietei, cartofi pireu cu morcov si ou, carne numai de pui, paine cu unt, cascaval, cremvusti, fructe mananca numai mar, para si banana, foarte rar portocala. Nu-i dau sucuri, bea numai ceai de fructe cu lamaie si apa plata. Dulciuri cate un piscot sau un biscuite si atat, ii place sa mestece toata ziua ceva. Lapte de vaca dar nu bea mult, prefera mancare. Sunt zile in care bea doar o sticla. De cand a inceput sa manance nu mai prea bea lapte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Anemia
  • Cum ne monitorizǎm sǎnǎtatea?
  • Un dispozitiv imprimat 3-D ce poate detecta rapid anemia
  • Aplicația pentru smartphone care depistează neinvaziv anemia
  • S-a descoperit mecanismul prin care febra la începutul sarcinii poate produce defecte cardiace și fizionomice la copil
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • Analize uzuale (și interpretarea lor pe scurt)
  • Analize pentru anemie
  •