afta

04-11-2011
ciochinadaniela@rdslink.ro
Nu este medic/terapeut
ciochinadaniela@rdslink.ro
Acum 3 saptamani, mi-a aparut o afta pe cerul gurii. a trecut singura fara tratament. dupa o sapt a aparut alta afta in acelasi loc. am tratat-o cu glicerina cu stamicin, disparand in 2 zile. Acum, dupa 8 zile de la disparitia celei de-a 2 a afta a aparut iar in acelasi loc. Din ce cauza apar asa frecvent? Mi-e teama ca apar in acelasi loc. mentionez ca am probleme stomatologice (carii, lucrari dentare)
1 comentarii
0
04-11-2011, ora 22:47
amelia cristina
Nu este medic/terapeut
amelia cristina
buna, si eu am avut probleme cu aftele si ma faceam cu glicerita dar tot reaparea, ultima data mi-am pus bicarbonat a durut un pic dar mi-a trecut si e deja un an de cand nu mai am probleme, aftele apar si din mancare codimentata sau de exemplu mie imi apareau dupa ce mancam seminte si am si renuntat definitiv la ele, sunt mai multe cauze care provoaca aparitia lor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul