afectiuni cardiace?

13-10-2009
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
De circa 9 luni de zile nu ma simt deloc bine, in ultimul timp simptomele agravandu-se! Ma doare piciorul drept, durerea pornind de undeva de la coccis, ma doare stomacul (dureri puternice dar de scurt durata insotite de diareee), dureri in zona omoplatilor si a cefei, dureri occipitale si, ceeea ce ma ingrijoreaza cel mai mult, dureri precordiale, eructatii neplacute si dureri ale mainii stangi de la umar pana la incheietura mainii ( incheietura umarului si a mainii prezinta rigiditate, se aud pocnete la miscare ). Am fost la medic, mi-a facut EKG, ecocardiografie si analize ale sangelui ptr inima dar toate au iesit ok! In ultimul timp insa am senzatii tot mai neplacute, acele senzatii de "moarte iminenta" asociate cu neliniste foarte mare, simt mereu nevoia sa misc mana care ma doare si nu pot sta intr-un loc! Mi-am schimbat si orele de somn, adorm la 9-10 dimineata si ma trezesc seara! A facut si analizele generale si nu a iesit nimic decat un ficat gras pe care l-am tratat! Sunt sub tratament cu Nexium ptr "boala de reflux gastro-esofagian" insa fara efect, mai mult, chiar nu cred ca in aceasta afectiune durerea iradiaza in mana stanga! Din tot ce am citit, simptomele se incadreaza intr-o angina pectorala instabila insa am doar 25 ani si medicii m-au asigurat ca este aproape imposibil la aceasta varsta! Ajutati-ma, va rog, cu un sfat, nu mai stiu ce sa fac, aceste stari de rau mi-au schimbat total negativ viata! Am uitat sa spun ca simt si falcile amortite si ca diferiti muschi au spasme ( nedureroase) contractandu-se si relaxandu-se fara motiv-ca niste vibratii)! Unde sa ma mai duc, la ce specialist?? Va multumesc
6 comentarii
0
13-10-2009, ora 15:50
dr. Tepes Monica
Identitate neconfirmată
dr. Tepes Monica
Dupa cum deja ati mentionat deja medicul cardiolog v-a asigurat ca sunteti "in regula" desi dumneavoastra va simtiti in "neregula". Aveti simptome pretioase pentru un homeopat, deci asta va recomand.
0
13-10-2009, ora 15:57
doru1
Nu este medic/terapeut
doru1
Va multumesc pentru sugestie, nu m-am gandit la aceasta varianta!
0
13-10-2009, ora 18:26
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Aha, fain, inca cineva care trimite medicii la homeopat !?

Doru: da, mergeti la un homeopat cu experienta, va poate ajuta imediat si de durata ! Ins amergeti la unul bun si aveti rabdare cu tratamentul.
In plus lasa-ti cu timpul TOATE medicamentele chimice si inlocuiti-le cu remedii homeopate sau naturiste.
Nici nu vreau sa stiu cate daune aveti de la Nexium...
0
13-10-2009, ora 18:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
* care trimite pacienti * - am vrut sa scriu...
0
30-11-2009, ora 13:57
paulo
Nu este medic/terapeut
paulo
poate cinva sa-ni spuna de simdromul brudaga mi sa descoperit in urma cu patru luni
0
27-12-2009, ora 12:10
danicu979
Nu este medic/terapeut
danicu979
Buna. de 3 luni ma doare incheietura mainii drepte foarte tare de nu mai pot aproape sa o misc de durere. am observat ca daca dorm pe umarul drept ma doare si mai tare. acum a inceput si mana stanga putin.nu am nodul sau umflaturi doar o durere surda cand misc palma sau degetele. Sunt sub tratament cu interferon si ribavirina poate avea vreo legatura?
Va rog ajutati ma cu un sfat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diareea bebelușului
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  • Diareea cronică
  • Durerea de picioare
  • Cum tratezi corect diareea acasă și când te prezinți la medic
  • Tratament diaree adulți - medicamente și remedii
  • De ce te dor picioarele - cauze și tratament
  • Diaree în fiecare zi - cauze și tratament
  • Diareea în timpul sarcinii
  •