afecteaza sarcina?

03-08-2010
cristina f
Nu este medic/terapeut
cristina f
Buna seara!
va rog daca se poate sa ma lamuriti intr-o privinta.
S-ar putea sa fiu insarcinata si vreau sa stiu daca ar fi o problema pastrarea copilului.Luna trecuta in iunie mi-a venit ciclul pe 30, pe 29.04 am facut o urografie si radiografie, pe 15.07 am facut din nou 2 radiografii la plamani si rinichi, am luat si ciprinol pe 23.06 pana pe 4.07.Ce zice-ti?
2 comentarii
0
05-08-2010, ora 14:29
blueelf08
Nu este medic/terapeut
blueelf08
Buna cristina! Undeva mai jos o intrebare asemanatoare am pus si eu cand eram la inceputul sarcinii. Dar din cate scrii tu, este posibil nici sa nu fi fost insarcinata cand ai facut tratamentele si radiografiile. In plus de asta, daca radiografia si tratamentul a fost facut in primele 11 zile de viata ale embrionului, nu prea il afecteaza. Cel mai bine, mergi la un doctor... cauta sa fie un doctor foarte bun, cu o buna experienta si, eventual, cu ceva cursuri sau conferinte prin afara... Eu prima oara am mers la o doctorita care nici nu ma intrebase daca vreau sa intrerup si ma scria in caiteul de programari la avorturi si dupa aceea am mers la un doctor foarte bun care mi-a explicat ca, intr-adevar, exista riscuri (chiar si unei femei care nu a avut vreo problema de sanatate nu ii poate garanta ca bebelusul ei este bine) dar ca majoritatea se vad la analize, ecografii, etc... Asa ca mi-a dat posibilitatea de a alege...Eu am ales sa merg mai departe... Ma rog tot timpul ca bebe sa fie bine, iar pana acum, din analize si ecografii este ok... si am 19 saptamani si 2 zile... Iti doresc multa sanatate si daca este sa fii insarcinata si crezi in bebelusul tau, lupta pentru el...
0
12-08-2010, ora 17:51
cristina f
Nu este medic/terapeut
cristina f
Multumesc mult pentru sfat! nu sunt insarcinata!pe 5 mi-a venit, mai bine, acum nu mai am de ce sa imi fac griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul