aerosoli nas infundat

03-02-2015
razvanss
Nu este medic/terapeut
razvanss
buna ziua...am un baietel de 4 ani, dupa o raceala a ramas cu nasul infundat ce tine cam de 1 luna.I-am facut aerosoli cu ser fiziologic dar degeaba.Va rog sa-mi spuneti si mie dozele exacte de ceai musetel +ulei eucalipt+ser.Am inteles ca ajuta combinatia asta.Uleiul esential de eucalipt este acelasi cu ulei volatil de eucalipt.Multumesc
1 comentarii
0
12-04-2016, ora 12:48
Gabriela Bacau
Nu este medic/terapeut
Gabriela Bacau
Buna ziua,

Medicul ORL i-a prescris baietelului meu de 5 ani si 6 luni pentru o rinofaringita+otita medie acuta congestiva bilaterala urmatoarele : 5 zile nurofen 7.5ml/8 ore, aerosli cu dexa si ser, tonsilotren, colargol de 3 ori pe zi. Baietelul fiind si intr-o stare generala proasta nu prea s-a alimentat si a refuzat si o mare mare din tratament, in afara de aerosoli. Noaptea respira greu, se aud secretiile in nas si gat, dar nu iese nimic nici la suflat nasul nici cu batista bebelusului. La control, dupa 5 zile, avand in vedere si faptul ca baietelul nu a prea cooperat, medicul ne-a recomandat tratament la urechi timp de 5 zile, cu lumina polarizata.

Va rog dati-mi un sfat, aceasta lumina chiar vindeca? adica se merita ?

Mai am o intrebare : am observat mereu la tratament cu colargol ca baiatul are nasul infundat si secretii multe. Este posibil sa fie din cauza colargolului sau a virozei, otitei?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: