Forum medicina | Forum sanatate

administrare anticonceptionale

28-06-2009, ora 16:31
Autor: elena200
am sindromul ovarelor polichistice doctorul endocrinolog mi a prescris diane 35 si avand ciclul neregulat mi a spus sa le iau ca sa mi vina prima oara si apoi sa incep din a 5 a zi am facut acest lucru tot ce vreau e sa stiu daca va fi mereu din a 5 a zi
3 comentarii/raspunsuri
29-06-2009, ora 08:50
Autor: Amalia24
Numai diane 35 ti a prescris. ar trebui sa mergi sa intrebi....de obicei se iau mereu in aceeasi zi.
29-06-2009, ora 16:25
Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie, Bucuresti
Ciclu neregulat inseamna ca uneori la date imposibil de precizat dinainte aveti menstruatie. Deci la urmatoarea menstruatie incepeti sa luati Diane 35 cel mai bine in a 5-a zi socotind ziua 1 ca ziua in care se arata prima data sange. Deci atunci incepeti sa luati zilnic la aceeasi ora timp de 21 de zile apoi faceti pauza de sapte zile.
29-06-2009, ora 16:31
Autor: elena200
asta am facut pana acum dar mereu dupa pauza o sa iau anticonceptionalele in a 5 a zi de ciclu si daca le iau asa si pentru protectie nu voi avea nici o problema

Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

PARTENERI: Ministerul Sanatatii | Medici stomatologi | La psiholog | SANA - revista ta de sanatate | Pentru copii | Farmacie online | Cosmetice minerale - magazin online | Ghid turism