acnee si ten gras dintr-o data

20-12-2012
dianamihaela01
Nu este medic/terapeut
dianamihaela01
Buna ziua!am 20 ani implinesc 21 in aprilie si pana acum 4 luni nu am avut niciodata probleme cu tenul.am avut tenul normal si dintr-odata mi s-a schimbat in gras.nu am cosuri mari dar am ca un fel de graunte pe frunte si in jurul gurii care nu imi trec.folosesc ceva sapun antibacterian dimineata si apoi parca mi se mai retrag(si imi arata mai ok)dar seara iar mi la loc.am fost si la un medic dermatolog si mi-a dat tratament cu doxiciclina, zineryt si ceva spirt care il incep de acum.dar am inteles ca doxiciclina nu are efecte si in plus creste rezistenta la bacterii..si nu as vrea sa am apoi alte probleme.dar ceea ce eu nu inteleg e de ce nu am avut niciun tip de problema(aveam un cos la 2 luni)in adolescenta si am acum.
p.s:cafeaua poate cauza acnee?intr-adevar am fost mai stresata in acest timp si am inteles ca si aceasta poate fi cauza.ce credeti este un dezechilibru hormonal sau pur si simplu mi-a aparut din senin:(
2 comentarii
0
21-12-2012, ora 11:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu ai inceput sa iei niste medicamente sau mananci sau sa bei ceva deosebit de la momentul aparitiei cosurilor si pina in prezent, incearca:

Tenapin lotiune de fata
Producator: Institutul Apicol

Indicatii:

Tenapin este o lotiune hranitoare care contine laptisor de matca, polen, colesterina, si alti ingredienti utilizati in cosmetica.
Laptisorul de matca si polenul sunt cunoscute ca fiind bogate in vitamine, enzime si hormoni ca si factori vitali specifici care ofera pielii un echilibru biologic perfect.

Tenapin este recomandata pentru toate tipurile de ten, fiind foarte usor absorbita. Are un bun efect de curatire lasand pielii un aspect catifelat. Este recomandata cu succes pelii afectata de cosuri. De asemenea reimprospateaza tesuturile pielii.
0
21-12-2012, ora 12:38
dianamihaela01
Nu este medic/terapeut
dianamihaela01
Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamente acasă pentru tenul gras
  •