ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Diagnostic online

acnee

Comentarii / raspunsuri: 40 | (pag. 1 2 )

Autor: dutsa Data: 29-01-2010, ora 11:18 |  Raporteaza continut inadecvat
Am acnee nodulara de aproape o saptamana, va rog sa imi spuneti daca trece de la sine, si cam in cat timp.
multumesc!

Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie , Iasi Data: 29-01-2010 , ora 18:10

Nu, nu trece decat prin tratament!

Autor: dutsa Data: 29-01-2010, ora 18:18 |  Raporteaza continut inadecvat
Rog sa imi dati un sfat in privinta unui tratament eficient si rapid, tinand cont ca acneea este putin raspandita, doar in zona nasului. Mersi mult.

Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie , Iasi Data: 29-01-2010 , ora 21:31

Ce simplu ar fi daca am avea la indemana un tratament eficient si rapid !
Din pacate trebuie sa luati legatura cu un dermatolog care sa va conduca tratamentul !

Autor: dutsa Data: 29-01-2010, ora 21:49 |  Raporteaza continut inadecvat
In orice caz , multumesc mult

Autor: exuberantza Data: 08-05-2010, ora 13:17 |  Raporteaza continut inadecvat
buna am aproape17 ani si de la sf verii trecute ma confrunt cu acnee pe frunte..:(((un chin..niciodata nu am crezut ca o sa sufar din cauza asta pt ca mereu am avut un ten aproape impecabil..dar asta e:|cosuri nu imi apareau multe insa erau cateva dar rosii si imense plus cateva mici denivelari sub piele care dadeau un aspect foarte inestetic..sa nu mai spun c a de atunci am si tenul foarte gras ceea ce facea acneea sa par si mai urata..am intrat in panica si intr-o depresie ingrozitoare:(plangeam zilnic cand ma uitam in oglinda si sa nu mai spun ca le storceam mereu pt ca credeam ca asa vor trece mai repede desi stiam ca nu e bine insa setea de vindecare ma "orbea".verisoara mea m-a sfatuit s afolosesc skinoren iar o alta prietena ceai de musetel..pana at foloseam doar un baton corector de la clerskin care dadea rezultate la inceput cand problema era usoara insa dupa cand s-au inmultit nu le mai puteam rine in frau:|asa ca am inceput cu ceai de musetel..imi curata fata vizibil..insa tot aveam cosuri iar pe frunte ies asa repede in evidenta din pacate:(apoi am folosit skinoren vreo 2 tuburi(crema nu gel)plus baton corector si ceai de musetel..ba chiar am incercat de vreo 2 ori si (pipi):|..si ma rog zilnic lui dumnezeu sami treaca..si se pare ca ,ca de fiecare data imi asculta rugamintile(care sunt mai multe ca multumirile)mi-ai trecut aproape de tot...akm am cateva "denivelari (cosuri mici sub piele)insa sunt suuper suportabile fata de cele dinainte si de semne(pete maro,rosii)..vreau s amentionez si ca de vreo 1 2 sapt am inceput sa beau ceai din"trei frati patati"care l-am folosit si ptr o eczema de contact si a fost siiiper bun..tot de atunci am si o crema triamcinolos s care o mai folosesc pentru urmele de la acnee in special..iar saptamana trecuta am fost la bronzat..imi era ce e drept cam frica dupa ce citisem comentariile ca dupa soare apare o explozie si mai mare de cosuri:|:(dar multumesc lui DUMNEZEU nu mi-au aparatu decat 2 3 ff putine care au sy dysparut yntre timp:Xsi sper doamne ajuta sa nu mai am probleme asa grave caci e ingrozitor chiar cazi intr-o depresie..imi era rusine sa ies afar si la liceu caci si cu fond de ten se vedea..e drept eram prea obsedata tinand cont ca nu ma mai confruntasem cu asa ceva..dar am inceput datorita credintei si acestor"leacuri"sa o iau catre bine sa las obsesia mai la o parte sa nu mai fiu stresata si sa incerc sa gandesc pozitiv si mai ales sa am milta credinta sper:Xasa ve-ti scapa:Xacum folosesc in continuare acelas tratament dar in curand voi renunta la ceai si sper sa nu am probleme:(pt ca niciodata nu am crezut ca e asa rau si nu am dat atata importanta dar acum stiu cum e:|sper sa mearga si la voi si imi cer mii de scuze pentr uriasul comment:|nu uitati..skinoren crema..akm folosesc gel si cred ca e mai bun..nujtiu sugur dar cert e ca mi-au trecut..ceai de musetel sau inhalatie..ceai de trei frati patati de 3 4 ori pe zi..dintre care o cana pe stomacul gol dimineata..si neindulcit+baton corector clearskin si o crema hidratanta..iar daca vreti si stiti ca nu aveti un ten dificil incercati pe langa si alte produse de accnea daca credeti ca va vor ajuta si multa rabdare(stiu ca e cea mai grea si urata:(:|)si nu in ultimul rand MULTA CREDINTA stiu ca suna ciudat dar cred ca e principala cauza datorita careia m-am vindecat datorita minunii pe care numai dumnezeu o face si sper sa ma mentin..aasi un regim cat mai sanatos..fara dulciuri in exces grasimi stiti vou..va piip si imi cer inca o data scize pentru lungimea articolului su sper sa va ajute cu ceva su sa aveti muuulta credinta!:*:D

Autor: exuberantza Data: 08-05-2010, ora 13:18 |  Raporteaza continut inadecvat
si scuze pentru greseli:)

Autor: exuberantza Data: 08-05-2010, ora 13:26 |  Raporteaza continut inadecvat
am uitat sa precizez ca atunci cand mergeti la bronzat sa nu exagerati(eu am cam exagerat dar am remediat problema cu mult iaurt gras)si la plaja m-am dat in loc de lotiune cu ulei de masline:Xam inteles ca e foarte bun..il mai folosesc mai rar si pe fata inainte de baie in cele mai multe cazuri:P..sau fooositi o lotiune cu spf50:*DATORITA STRATULUI DE BRONZ MI S-AU ACOPERIT SI URMELE DE LA ACNEE URATE:(:|SI SPER CA S-AU SI RETRAS DOAMNE AJUTA daca aveti nedumeriri sai comentarii ,intrebari.orice nu ma supar:P:?|astept:*si o sa incerc sa va tin la curent cu evolutia starii mele care sper ca va fii una buna:DSA AUZIM NUMAI DE BINE!:*

Autor: ralukaaaaa Data: 07-06-2010, ora 20:28 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua,am facut tratament 7 luni cu sotret de 10 aerius detralex zinnat ( antibiotice) skinoren nidoflor apa termala diane 35 1 an jumate in fine.. am terminat tratamentu numai mi-au aparut cosuri dar am ramas cu semne, adika cateva gari mai mici si pielea rosie . am facut 4 sedinte de peeling si la final totu era bn nici semne si nici roseatza . mi-a dat sa folosesc dupa aasta o crema care m-am inrosit toata pe fatza si mi-a aparut o iritatie f naspa ( GLYCO-A) . akuma iar fac tratament 3 luni in care in fiecare luna cate 10 zile de tratament si 20 pauza( aerius , unidox, metronidazol, flamexim plic,flucovim) si ma dau in fiecare seara cu o solutie preparata la farmacie, cand am fost azi la control arata mai bn dupa doar 10 zile de folosire. dar era roseatza aia care era ca si cum as fi fost piscata de tantari ceva in genu nuj cum sa expli f bn , si docturul mi-a zis ca e posibil sa raman toata viatza cu roseata asta si nu inteleg de ce.. ca dupa peeling eu numai aveam nimika :-?? si akuma apelez la sfatul Dumneavoastra. sper sa-mi raspundeti :D multumesc

Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie , Iasi Data: 18-06-2010 , ora 18:41

Cred ca trebuie sa mai mergeti la control la acelasi medic!

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Comentarii / raspunsuri: 40 | (pag. 1 2 )

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 80238
Ultimul utilizator: vandia
Total mesaje: 171026
Ultimul mesaj: 31-07-2010
5 useri inregistrati;
616 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
Inapoi Inainte
07300-76453(SMILE)
Detalii
PILULA DE TINERETE cu rezultate in afectiuni precum artrita, reumatism, osteoartrita, dureri articulare si nu numai.
605 RON/ cura 3 luni
ENCORE COLLAGEN PRODUCT ICH. SUA
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: