accident rutier

23-01-2008
somera
Nu este medic/terapeut
somera
Buna ziua,
In 15 aug. 2007 am fost lovita de o mas. pe trecerea de pietoni.Am facut un hematom la pic drept si o entorsa la genunchiul stg..Am fost la spit. Sf. Pant. unde mi s-a pus fasa gipsata la genunchi si peste 7 zile a fost scoasa dar aveam dureri mari la genunchi si nu puteam sa il indoi.Pe 6.09.07 am fost internata pt. artroscopie care a fost efectuata.Problema mea este:medicul care m-a ingrijit este rezident si nu a consemnat in registru de cate ori m-a chemat inainte de operatie, a scris pe o reteta.La IML au dat o nota in care scriu cei de la Sf. Pant. ca din data prod. accid si pana la internare nu figurez in evid. lor.Prin urmare o dna dr. a considerat sa scrie in expertiza ca operatia nu are legatura cu accid. si ca eu am avut nevoie de 6-7 zile de ingrijiri medicale.Ce parere aveti, si daca se poate sa-mi dati un sfat cum pot eu sa rezolv aceasta problema mai ales ca am avut de suferit strict din cauza acelei lovituri(recuperarea nu este nici acum realizata in totalitate)Exista o solutie pt. ca vinovata soferita sa plateasca pt. ce mi-a facut?Multumesc.
1 comentarii
0
17-05-2008, ora 00:00
somera
Nu este medic/terapeut
somera
Se pare ca situatia mea este "fara comentarii"
Am solicitat o noua exp. la IML. efectuata cu brio de catre marea COMISIEcompusa din 5, medici eminenti inclusiv directorul IML care au stat ei si au verificat toate actele depuse si. surpriza-doctorita care a hotarat ca eu m-am operat de placere la piciorul lovit in accident-ARE DREPTATE_am avut nevoie de 7 zile de ingrijire medicala, ori numai gipsul l-am tinut 7 zile, apoi am inceput sa ALERG
si am revenit la normal, piciorul s-a vindecat complet.Dupa 10 zile am visat ca trebuie sa ma operez exact la genunchiul lovit, asa de placere.Si iata ca s-a produs minunea.Medicii au fost de acord sa imi satisfaca aceasta dorinta.RUSINE!Pe trecerea de pietoni te loveste o soferita incapabila sa respecte regulile de circulatie, si nu se intampla nimc cu ea, cu mine s-a intamplat si nu voi mai avea picioarele sanatoase niciodata, , Probabil ca trebuia sa ma omoare ca sa poata fi pedepsita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul