Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

accident cardio-vascular avc

19-08-2010, ora 15:21
Autor: destin
in urma accidentului vascular docrorii au spus ca in urma cercetarilor nu tocmai amanuntite au depistat o anemie feripriva si o aboseala cromica. ametelile sunt foarte frecvente si oboseala deasemenea. starile sunt foarte avansate ajungand intr-un stadiu foarte grav. oboseala se simte si dimineata dupa ce corpul trebuie sa fie odihnit,starile de greata sunt de asemenea intalnite foarte des. in primele analize efectuate in urma accidentului vascular cerebral reiese ca au fost de fapt 7 accidente vasculare. rog respectuos sa ma ajutati in aceasta problema fiindca este in joc viata unui om respectiv mama mea. orice raspuns este foarte bine venit.
4 comentarii
21-08-2010, ora 14:22
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Care este de fapt intrebarea ta ? Am inteles ca mama a facut un accident vascular cerebral si concomitent i s-a gasit si anemie feripriva.De la anemie are aceasta stare de oboseala .....probabil ca acum are tratament si pentru accidentul vascular si pentru anemie.
21-08-2010, ora 23:23
Autor: destin
va multumesc ca ati reactionat cazului meu.Singura posibilitate este de a va aduce la cunostinta tratamentul pe care mama mea il urmeaza: metoprolol terapia 50 mg, lipanthyl supra 160mg,prindex 4 mg, trombex 75 mg, la care am adaugat din propria initiativa Omega 3 si magne B6 si fier hausman.Va rog sa-mi scrieti opinia dumneavoastra referitor la tratamentul pe care il urmeaza mama mea.Va multumesc anticipat!
24-08-2010, ora 19:48
Autor: Casa drhouse | Dr. Balcan Anisoara - Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
E bine, dar periodic trebuie controlata tensiunea arteriala iar terapia pentru anemia feripriva trebuia recomandata de catre un medic....e bine si ce ai luat tu.....Fier haussman sa-i cumperi si luna viitoare si, dupa doua luni de tratament, sa faca din nou hemoleucograma si sideremia.
02-09-2010, ora 15:21
Autor: destin
Am inteles va multumesc frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns


21-12-2015, ora 09:45
Krill Oil
Colesterol mare? Neptune Krill Oil - Omega 369 vă vine în ajutor.
Îți recomand cu căldură un produs testat clinic pentru scăderea colesterolului și fără efecte secundare. Este de 48 de ori mai puternic decât Omega 3. Timp de 3 luni scade colesterolul rău cu -32%, trigliceridele scad cu -34%, iar colesterolul bun crește cu +44%. Citește mai multe
01-02-2016, ora 00:00
Tensoval
Măsoară-ți cu precizie tensiunea arterială cu Tensoval, de la Hartmann!
Validate clinic de institute de renume (Liga Germană de Hipertensiune, BHS - Societatea Britanică de Hipertensiune, ESH - Societatea Europeană de Hipertensiune , AAMI - Asociația Americană pentru Aparatură Medicală), tensiometrele Tensoval îți oferă precizie medicală la tine acasă! Accesează pagina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ciocolata poate scădea riscul cardiovascular
  • O nouă tehnică pentru depistarea timpurie a aterosclerozei
  • Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK