accident-cefalee

08-12-2009
pufu79
Nu este medic/terapeut
pufu79
Acum 2 luni am avut un semi accident, am cazxut pe munte, in caredea mea m-am lovit la cap de niste stanci. Mentionez ca am fost lucida, nu mi-am pierdut constinta niciun moment. m-am ridicat si am coborat mai departe. in timp cucuiele din cap au disparut.. In radiografii nu s-a descoperit nimic Ueori am dureri de cap( sint un om fericit, niciodata nu am avut dureri de cap...pana acum) si simt exact locurile in care m-am izbit de stanci. Ar fi necesara o tomografie ?
Medicul de familie mi-a spus ca nu, dar daca chiar insist pot sa mi fac una. Cine ma poate indruma? Se poate sa am un cheag sau e doar zona fragila si se vindeca mai greu? Multumesc
2 comentarii
0
08-12-2009, ora 18:42
cristina_mec
Identitate neconfirmată
cristina_mec
Pt linistea ta sufleteasca poti sa faci un tomograf, dar probabil ca acesta va iesii bn, insa este destul de scump (cateva sute de roni).

Multa sanatate!
0
08-12-2009, ora 21:28
dr.emanuel
Nu este medic/terapeut
dr.emanuel
si eu sunt de parere sa faci un tomograf. unele hematoame cerebrale se dezvolta in doi timpi (orice medic neurolog care a avut note mari la scoala iti poate spune asta). asa ca este bine sa tii indeaproape aceasta problema si sa nu te culci pe urechea cea buna! si nu te supara, dar a cadea de pe niste stanci si a te lovi la cap este pentrutine un semiaccident?! imi pare rau ca nu stiu engleza dar acum ar suna foarte bine o replica de genul :(iti scriu cum aud, o.k.?) what kind of people yuo are?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.