ablatie flutter

04-12-2008
viorella n
Nu este medic/terapeut
viorella n
o ruda a mea tre sa se prezinte pe 19.01.09 sa faca interventia chirurgicala numita ablatie flutter si eu nu stiiu ce inseamna si cum decurge aceasta interventie. va multumesc anticipat pt lamuririle ce le voi primi. viorella n
2 comentarii
0
06-12-2008, ora 18:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ablatia flutter presupune conversia flutterului atrial la ritm sinusal adica inima va vea din nou un ritm regulat, ca a unui om normal, lucru realizabil printr-o mica interventie, apelandu-se la radiofrecventa.Se introduce un cateter, o sonda mica pa cale intravenoasa in cavitatile cardiace, se identifica calea ce produce aceasta dezordine in bataile inimii si se suprima.Procedeul este foarte eficient si are riscuri foarte scazute.Dupa aceasta mica interventie inima va bate regulat, persoana se va simti mult mai bine si riscul de a trece din nou in flatter este foarte mic, sub 1%.Numai bine!
0
06-12-2008, ora 19:42
viorella n
Nu este medic/terapeut
viorella n
va multumesc fff mult ptr. k m-ati "luminat" cu privire la ablatie flutter. acum sunt mai linistita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul