Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

abiotrofie cerebrala

23-08-2007, ora 00:00
Autor: sorina1
recent in urma unor analize CT si Doppler am fost diagnosticata cu abiotrofie cerebrala ce depaseste moderat limitele varstei mele (70 ani).
simptmele pentru care am facut investigatiile sunt aparitia ocazionala declansata de miscari bruste ale capului in campul vizual spre coada ochiului drept a unor fulgerari scurte de culoare albastru electric. urmez tratament ( TANACAN, ASPENTER, CARBAMAZEPINA LPH). Glicemia si colesterolul sunt in limite normale. Ce informatii aveti despre aceasta boala? Cauza, tratament, pericole, mod de viata, etc. Cautarea pe Google nu m-a edificat. Multumesc, sorina1
1 comentarii
29-10-2007, ora 00:00
Autor: tyty1
poate fi inceputul unei boli degeherative (alzheimer?) doctorii ar trebui sa se pronunte.
Adaugă un comentariu / răspuns


06-04-2014, ora 14:30
Cardioclinic
Aveti ameteli, amorteli sau senzatii ciudate ( arsuri intepaturi ) in diferite parti ale corpului, lesin, dureri de cap, sau pierderea cunostintei ? Nu lasati boala sa va afecteze viata ! Aflati aici ce trebuie sa faceti .. Consultati un specialist ! O echipa de medici primari cu peste 15 ani de experienta in DIABET NUTRITIE, ENDOCRINOLOGIE, ECOGRAFIE, CARDIOLOGIE si NEUROLOGIE este aici pentru a va ajuta !