abces perianal

11-03-2008
florentin59
Nu este medic/terapeut
florentin59
Am fost operat acum 2 luni si rana nu mi s-a inchis.Intre timp a aparut pe partea opusa o basica cu semnalmente identice cu primul abces, basica ce creste pe zi ce trece. Doctorul mi-a recomandat sa stau neoperat minimum 3 luni pana se refac tesuturile, tinandu-ma sub tratament cu Aulin si Cuminol.Datorita durerilor suferite anterior as urma un tratament care sa imi permita vindecarea aceste nenorocirii.
Daca se cunosc cazurile de vindecare a vreunei persoane, rog sa imi dati cateva sfaturi...
Oare este posibil ca ce-a dea doua basica sa fi aparut din cauza ca prima rana nu a fost curatata corespunzator sau organismul are un microb ce nu a fost eliminat.

Multumesc anticipat.
P.S. Am talasemie
1 comentarii
0
22-02-2011, ora 18:04
roxanacini
Nu este medic/terapeut
roxanacini
Buna ziua

Am fost operata acum 3 saptamani pentru ca mi-a aparut un abces perianal. Medicii nu mi-au spus exact de la ce a fost sau ce sa fac sa nu mai apara vreodata. Dupa 3 saptamani, am mers la epilat si mi-a aparut o alta umflatura care colecteaza puroi, dar este intr-o stare mult mai buna decat a fost abcesul, adica se afla pe fesa, este un pic umflata, tare, rosie si doare. Nu stiu sigur daca este tot abces, tind sa cred ca nu este pentru ca mi-au mai aparut alte doua cosuri/umflaturi, dar de data asta in zona inghinala, sus. Mi-am pus comprese cu betadina sau cu rivanol, dar situatia nu prea s-a schimbat, doar ca acum, cele doua din zona inghinala se vede ca au colectat puroi ca lumea. Am citit ca ar fi bun unguentul Mibazon, dar nu stiu daca este ok pentru mine. Urmeaza sa merg din nou la un chirurg si la un dermatolog, dar este binevenita, oricand si o alta opinie. As vrea sa stiu ce ar trebui sa fac sa scap de acestea si sa nu mi se mai intample. Este prima data cand ma aflu in situatia asta.

Multumesc.
Roxana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici