a aparut o pata, vedere incetosata

01-01-2012
Mircea Popoveniuc
Nu este medic/terapeut
Mircea Popoveniuc
Buna ziua,
De 3 zile am observat ca mi-a aparut o pata pe ochiul sting - vedere incetosata si o pata marginita de niste linii curbe concentrice inchise (asemeni liniilor curbe de nivel de pe hartile fizice). Pata se misca odata cu miscarea ochiului - aparand cu o oarecare intarziere mai tot timpul in centru imaginii. Cand ochiul este inchis inconvenientul dispare.
Mentionez ca : indiferent daca ochiul este inchis sau deschis daca misc capul repede imi apar niste scantei miscatoare spre marginea exterioara a ochiului.
Nu am dureri la ochi. Am tensiune 14, 4 /9, 4. Varsta : 60 ani
As vrea sa stiu :
- Ce s-a intampalt ? - Ce trebuie sa fac? - Unde sa ma adresez ?

Multumesc pentru atentia acordata,
2 comentarii
0
01-01-2012, ora 22:13
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Mergeti la un serviciu de Urgente Oftalmologie. Este necesar un examen oftalmologic cu determinarea acuitatii vizuale, examenul polului anterior, examenul vitrosului( decolare posterioara de vitros???) si al retinei( examinarea cu atentie a maculei si a retinei periferice ), masurarea tensiunii intraoculare.Alte investigatii pot fi recomandate de medicul examinator. Tensiunea arteriala a fost si mai mare??? Numai bine
0
03-01-2012, ora 09:23
Mircea Popoveniuc
Nu este medic/terapeut
Mircea Popoveniuc
Da, am avut in anul 2010 doua AVT -uri, atunci am fost internat la neurologie si pe fisa, dupa ce am revenit, am vazut ca am fost internat cu 16, 5/10 ; de atunci zilnic imi monitorizez tensiune si am in medie 14, 5/9, 4.
Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.