Stare de slabiciune si oboseala

06-10-2008
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
am si eu o problema daca ma puteti ajuta
de al o vreme -cam o luna de zile- am o stare de slabiciune generala, fara vreun motiv, In schimb dorm foarte bine noaptea, insa parca acest somn nu este suficient- sunt tot timpul obosita, am dureri de cap nu foarte puternice, dar cae variaza ca localizare-in crestetul capului, in zona fruntii si uneori in zona cefei. Deasemenea, imi simt mana stanga amortita, ca si cum un curent rece mi-ar strabate mana, de la umar pana la degetul mic. am si o senzatie se sufocare usoara, nu pot respira pana la capat, adica trebuie sa oftez sau sa casc ca sa simt ca imi umplu plamanii. am avut in vara un 2 episoade de cadere de calciu cu transpiratii si vedere intunecata, insa de atunci nu mi s-a mai intamplat nimik.uneori, mai ales cand stau intinsa in pat imi simt bataile inimii parca in tot corpul. am o stare de ameteala si dificultati de concentrare. e adevarat ca acum cateva luni am avut o perioada de depresie si stres in care mi-am facut griji din orice, si continui sa ma panichez foarte repede, insa nu stiu daca acesta este motivul starii mele. toti din jur imi spun k nu am nimic, sa nu imi mai fac griji din orice si sa ma linistesc, insa mie tot imi este frica sa nu patesc ceva rau. mentionez ca in familia mea nimeni nu are si nu a avut vreodata probleme cu inima sau cu capul. eu mi-am facut si niste ana liza de sange, care au iesit in limite normale. va rog frumos daca ma puteti ajuta si multumesc anticipat
33 comentarii 12 Înainte ›
0
16-10-2008, ora 00:00
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
Buna Aida,
De 3 ani de zile ma confrunt cu aceleasi simtome ca ale tale. Dureri de cap care varieaza, uneori le imt ca o tensiune, alteori le simt ca niste intepaturi, in ceafa, la tample, in crestetul capului. Mainile imi amortesc, la fel si picioarele. Uneori ma sufoc, nu rau, dar simt ca imi lipseste aerul. Inima o simt ca un bolovan, iar uneori tensiunea simt ca o ia razna. Vederea imi este i ea afectata in minutele in care raul isi face de cap la mine in organism, nu ca nu as mai vedea, dar vad incetosat, ma fostez sa fixez cum trebuie imaginea. Simt frisoane in tot orpul, calde uneori, reci alteori. Pe strada ce sa mai spun ca imi e frica sa ies neinsotita. Cand ma pun in pat simt ca i cum as pica intr-un abis. Simt ca ametesc, dar nu pic! Este exact cum spune mama: mori si apoi inviezi! De 3 ani de zile umblu pe la medici...toate elurile de medici...am luat o groaza de pastile...care nu si-au facut efectul. Am mers si pe naturiste...exista doar ameliorarea...cum le intrerupeam gata si "cadeam" din nou! In prezent merg la aupunctura de 2 ori pe saptamana. Nu ma simt chiar grozav, dar nu cer acum salvarea in 3 saptamani de cand fac! Uneori simt ca nu pot sa mai duc lupta asta...pentru ca starile acestea varieaza foarte mult! Dar mereu imi zic...daca de 3 ni nu am patit nimic, nu am lesint, nu nimic, de ce as pati acum...si uite asa merg inainte! Dar imi este afectata viata mea sociala, adica nu mai pot face lucruri pe care le faceam inainte! Conteaza foarte mult starea de spirit pe care o avem! Astept sa imi mai dai detalii despre cum te simti! Fruntea sus ca o sa fie bine!
0
25-10-2008, ora 15:03
Pauljunkie
Nu este medic/terapeut
Pauljunkie
Am shi eu exact aceiasi problema care o are shi Aida shi nu stiu ce sa mai fac !!:((Va rog saspunetzi kum as putea sa scap de ele!!!
0
18-12-2008, ora 19:24
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua
pentru andrano 1- durerile de cap au treut, la fel si starea de ameteala-nu de tot, insa considerabil, insa dificultatea de respiratie nu a trecut deloc. Am facut control ekg, si totul este in regula, mi s-a spus ca se datoreaza stresului. Insa acum am facut o noua obsesie- ma tot gandesc ca as avea astm si traiesc cu aceasta frica, mi-e teama sa raman singura acasa gandindu-ma ca ma sa patesc ceva rau, ca am sa ma sufoc, si de asemenea imi este frica sa adorm seara deoarece am impresia ca nu ma voi mai trezi. Nu mai stiu ce sa fac, cred ca am devenit usor paranoica. toti imi spun sa nu ma mai gandesc la aceste prostii, ca nu am nimic grav, si ca de obicei astmul se mosteneste, ori la mine in familie nici bunicii nici parintii nu au asa ceva; eu nu sunt alergica la praf, polen sau par de caine-am caine in casa de foarte multi ani- cred ca as fi avut simptome pana acum, iar in copilarie nu am avut astm. Plus ca nevoia asta de a ofta des pentru a-mi umple plamanii o simt aproape permanent, nu cand fac sport, ci mai mult cand ma emotionez. Nu tusesc, nu respir zgomotos, dar, cu toate acestea nu pot sa ma linistesc. E adevarat ca am o infectie in gat-aslo 800, pentru care ma tratez si, din cate am inteles, poate da senzatii asemenatoare, ins eu sunt tot speriata. Va rog frumos sa-mi raspundeti si multumesc anticpiat.
0
12-01-2009, ora 10:27
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
pentru aida B...eu am ajuns de craciun la urgente si o doctora de acolo m a trimis la psihiatrie.mi au dat rivotril pe care il iau dimineata si seara in combinatie mai iau imunnaid si protect4life de la california. imi e mai bine, dar nu in totalitate...mi am facut si rmn-ul la cap nu mi a iesit nimic. Sapt trecuta am fost sa mi fac ecografia abdominala generala iar nu mi a iesit nimic. in continuare vreau sa ajung la un internist bun.sper ca sunteti toti bine. multa sanatate si astept raspunsurile voastre.
0
12-01-2009, ora 10:28
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
inca ceva pentru toti cei care au astfel de probleme mi ar placea sa deschidem o adresa de mess.sa vb online.pentru ca eu cred k vorbind ne putem ajuta.astept parerile voastre.
0
30-03-2009, ora 23:22
florinel32
Nu este medic/terapeut
florinel32
Ar fi foarte interesant sa putem vorbi despre aceste probleme cu care ne confruntam pt ca am observat personal ca depasesc mult mai usor aceste stari dificile atunci cand discut cu cineva. Sunt probleme cu care ne confruntam si pe care le-am depasi mai usor daca le-am discuta impreuna. Propuneti o modalitate prin care putem discuta aceste probleme!!!
0
07-04-2009, ora 09:34
juliculi
Nu este medic/terapeut
juliculi
asemenea simptome de amorteli in brate si picioare asociate cu dureri la ceafa sau in crestetul capului, cu oboseala permanenta poate fi din cauze neurologice (presiunea unor vertebre pe niste nervi spinali ai coloanei vertebrale) sau lipsa Ca si Vit.B1, B6, B12, D3.sau o tensiune arteriala oscilanta.
0
13-04-2009, ora 22:28
anty
Nu este medic/terapeut
anty
Cu vreo 2 luni si jumatate am avut si eu probleme de astea nu puteam sa dorm noapte tresaream si eram cu asa sentiment ca citeodata imi perdeam mintile imi era frica sa dorm, mi se parea ca am probleme cu inima citeodata mi se zbatea tare ca o simteam cind Dormeam ca se zbate asa tare am plecat la un medic am trecut un aparat si tot bine nu era nici o problema eram sanatos dar problema care era in mine era de la sistemul nervos am mers la un medic la un neurolog care ma ajutat mea dat sa beau niste pastile din multe plante "Alora" si "Novopasit" asa se cheama medicamentele beam cite 5 miligrame dupa masa si cei din menta sa stiti ca ma ajuta in timp ce faceam tratamentul incercam sa nu fiu agitat sa fiu linistit si astfel am scapat de probleme.nu eram Bolnav de nimic dar imi era afectat nervul si din aceasta cauza mi se parea ca ma doare una si apoi alta pe la toti medicii treceam dar totul in regula si asta feritiva de stress si incercati sa fiti cit mai linistiti.ceea ce ma ajuta pe mine mult est si Domnl ISUS mam rugat ca el sa ma vindece si sami dea pace in suflet si el a facuto mea eliberat viata de fruca si de Boala aceasta :) sper sa va ajute cite ceva gindurile si marturia prin ce am trecut si avut :)
0
26-04-2009, ora 22:10
oanan
Nu este medic/terapeut
oanan
Salutare! Si eu am aceeasi problema.stari se sufocare puternice care provoaca oftat si cascat, stari de ameteala pe timpul 'crizei", de slabiciune si vedere incetosata! Am devenit foarte anxioasa..nu stiu daca are sau nu legatura.Am mers la endocrinolog, m-a trimis la psiholog...psihologul m-a trimis la endocrinolog. Si mai vreau sa mentionez ca aceste stari se accentuaza atunci cand depun efort.
Multa sanatate!

P.s. CU adresa aceea de mess cum a ramas?
0
26-04-2009, ora 22:22
Pauljunkie
Nu este medic/terapeut
Pauljunkie
Aceleasi probleme le am shi eu shi am fost shi mi-am facut o gramada de analize mi-au ieshit toate bn.:|
0
04-05-2009, ora 20:44
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
buna tuturor
imi pare rau ca nu am raspuns mai devreme, dar promit ca zilele astea fac o adresa de mess pe care o voi posta aici si sa incepem sa vorbim. sper ca sunteti cu totii bine si va doresc multa sanatate. probleme am in continuare.doctori am vizitat in continuare.dar am mai multa incredere si credinta.
0
26-05-2009, ora 20:23
Pauljunkie
Nu este medic/terapeut
Pauljunkie
buna ce se mai aude cu adresa aia???
0
26-05-2009, ora 21:59
oanan
Nu este medic/terapeut
oanan
Salutare 2 all! Dragii mei vin cu vesti noi si sper eu bune...am inceput terapia de o luna de ziel aproximativ la un psiholog bun si sa stiti ca au disparut starile acelea! de o luna de zile nu am mai facut nici o "criza"! Multa sanatatae tuturor!
0
26-05-2009, ora 22:13
Pauljunkie
Nu este medic/terapeut
Pauljunkie
zi-mi shi mie unde te-ai dus sau lasa un id sa vb mai multe!!!!1
0
20-09-2009, ora 19:32
gabriela33
Nu este medic/terapeut
gabriela33
Buna! Am nevoie de un ajutor din partea voastra. De 3 ani am simtome de slabiciune in corp, ameteli, dureri in partea stanga jos sub piept gen intepaturi, durere in partea stanga in zona muschiului pieptului, dureri in spate in zona coloanei vertebrale, dureri la ceafa, frisoane si puls accelerat in momente de atac de panica, anxietate, insa intepaturie in partea de jos sub san le simt aproape zilnic. Mi-am facut analizele de sange repetate aproximativ de 3 ori pe an, mi-au iesit bine, doar ca am o usoara lipsa de fier, EKG, ecocardiograma- negativ, EKG sub forta pe bicicleta-negativ, raze la plamani- in afara de faptul ca fumez nu am altceva la plamani insa doctorul mi-a spus ca am inima mica ca marime, este asa din nastere, analie la glanda tiroida-negativ. De nenumarate de ori am ajuns la urgente la spital cand aveam atacuri de frica, aveam impresia ca fac infarct, acolo mi-au spus ca este nevralgie intercostala si ca aceasta vine de la coloana, dar ma gandesc ca aceasta nevralgie sa dureze asa de mult, mi-au dat tratament cu ketonal. Cert este ca sunt putin ipohondra dar cred ca oricine are asemenea simptome repetate se gandeste ca poate avea ceva si cum se intampla atatea aproape zilnic te gandesti ca si tu poti avea ceva daca ai anumite simptome. Simt ca innebunesc, am fost plina de viata iar acum nu ma mai recunosc de cativa ani, am fost si la psiholog mi-a spus ca sufar de anxietate. Am o fetita de 8 ani si mi-e frica sa nu mi se intample ceva de aceea i-mi fac toate analizele la timp, posibil de aceea sunt ipohondra. Daca va permite timpul va rog sa-mi raspundeti, cu un sfat un ajutor ce as mai putea face. Multumesc.
0
23-09-2009, ora 13:08
andrano1
Nu este medic/terapeut
andrano1
pentru gabriela...
Buna!si eu simptome asemanatoare tie de multi ani...nici nu imi mai amintesc...si eu am ajuns la urgente de n ori si NIMIC.am fost si eu la psihiatru...la neurolog...la cardiolog.la boli interne...la oftalmologie...la toate sectiile existente intr-un spital...si NIMIC...anu am nimic...dar starile acestea le am in continuare.s-au mai ameliorat ce-i drept pentru ca nu le mai iau in seama.cand imi e rau...ies...plec...vorbesc la telefon...dar nu mai stau sa ma plang...sa ma aolesc.pentru ca nu e bine.nu te gandi la frica.cand iti e rau.autosugestioneaza te...NU IMI E RAU, repeta si de 100 de ori daca e nevoie...si cel mai important nu intra in panica...crede-ma ca si eu am facut tot ce ai scris tu mai sus...si nu am gasit nici un tratament...doar mi-a dat incredere...si cum mi-a spus si mama si toata lumea din jurul meu...daca era sa mor...muream oricum demult.eu ma gandesc la aceste cuvinte mereu si fiecare zi e o noua sansa.sper sa auzim de bine si fruntea sus, doar ai o fetita si pentru ea merita sa gandesti pozitiv !!!!
0
29-09-2009, ora 23:10
karmeen
Nu este medic/terapeut
karmeen
aida stai linistita pt ca astm nu ai... cand ai astm poti sa inspiri dar nu poti sa expiri. Si eu am aceeasi prob ca tine dar ma deranjeaza ft tare.. sper sa nu se accentueze..
0
10-11-2009, ora 21:09
nicoleta iasi
Nu este medic/terapeut
nicoleta iasi
am o stare de slabicine de aprox o sapt, dar atat de intensa, incat am ajuns sa nu imi mai pot desfasura activitatiile cotidiene.cand merg, ma simt atat de slabita, incat am senzatia ca voi cadea, plus lipsa poftei de mancare.mi-am facut analize la sange, , , , toate bune, mai putin hemoglobina, care a fost 10.am mai facut ecografie la toate organele interne, , , , toate au iesit in limite normale.ajutati ma, va rog, nu mai stiu ce sa mai fac, , , , starea asta nu imi permite sa fac aproape nimic din ce faceam pana acuma.e posibil ca anemia pe care o am sa dea asemenea simptome?astept raspunsuri, va rog!!!!
0
27-02-2010, ora 17:31
ale46
Nu este medic/terapeut
ale46
Buna.citind comentariile voastre mi-am facut curaj sa scriu si eu.Problema mea a inceput de cateva luni fac atacuri de panica repetate(unul pe saptamana sau chiar 2).am niste simtome urate de genul slabiciune in organism, puls accelerat, dureri de cap, ameteala, frica de a sta singura, frica ca innebunesc... sunt foarte urate dar parca cand vb c cineva care te intelege e mai ok.am inceput terapia cu un psiholog de curand si mi-a explicat ca fac atacuri de panica pe fondul unei furii acumulate de ceva vreme.daca ma mai puteti ajuta cu ceva sfaturi sunt bine venite, multumesc!
0
02-03-2010, ora 17:17
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Pentru Gabriela şi Nicoleta
Părerea mea este să luaţi un supliment nutritiv eficient, şi vă veţi simţi mult mai bine.
0
13-03-2010, ora 17:57
adelina ade
Nu este medic/terapeut
adelina ade
Buna, am 19 si akum 3 ani am suferit de asa zisul atac de panica! Am fost la n doctori la urgenta nu mai zik..eram zilinic prezenta...am luat o gramada medicamente.intr-un final au disparut, trebuia sa ies singura din starea aia.dar akum datorita si stresului fiind clasa a12a...urmeaza bac-ul.am si o problema in famile.au aparut iar anumite probleme.durere de cap...la ceafa, ameteala.ma doare muschiul inimii, mana stanga imi amorteste si parca ma doare...simt k nu mai am aer, palpitatii, stari de agitatie, ameteala.parca imi pierd contolul.va rog ajutati-ma cu un sfat ceva:((...va poop! multa sanatate
0
13-03-2010, ora 18:07
adelina ade
Nu este medic/terapeut
adelina ade
Mai ales k perioada asta trebuie sa ma concentrez mult.dar apar starile astea si nici nu pot sa fiu atenta.sunt tot timpul obosita, noaptea daca nu iau calmant ceva nu pot adormii.ma gandesc tot timpul la asta...si ma stresez ft mult k daca din cauza asta nu voi putea invata.simpt de parca as innebunii, in momentele alea parca as fi cel mai grav bolnav:(.!Astea s-au declansat si datorita prob de fam de care v-am spus mai sus.(bunicul meu este grav bolnav.si.).si ma gandesc si la asta..:(
0
13-03-2010, ora 23:48
Pauljunkie
Nu este medic/terapeut
Pauljunkie
Tot 19 ani am shi eu dar eu am prob astea de vreo 2 ani...am fost la psiholog shi la psihiatru shi mi sa dat un tratament cu serlift, pe care il urmez de un an de zile, mi-am revenit cam 50 la suta dar nu complet, am incercat sa nu mai iau serlift shi apar simptomele imediat, asa ca Adelina dak gasesti vreo solutie sa ma anunti shi pe mn, eu zic sa incerci sa nu te mai gandesti la ele shi sa incerci sa le controlezi, shi sa nu faci nici un tratamnet pe baza de medicamente pt ca te ajuta pe moment dar dak il intrerupi revine iar.multa sanatate shi dak gasesti vreo solutie sa ma anunti shi pe mn plzz.
0
14-03-2010, ora 08:57
adelina ade
Nu este medic/terapeut
adelina ade
buna Pauljunkie.akum cativa ani cand au paraut problemele tot de la psiholog, psihiatru am urmat tratament tot k serlift, calmepam si carmapazepin.pt moment exact cum spui starile alea dispar...dar la urma din cauza lor ma simpt ft ciudat...nush cum sa explic, parca nu sunt lucida.iar akum am mai inceput sa iau cateva pasile de calmepam..dar nu vreau sa devin dependenta iar de ele..asa k cu greu incerc sa ma autocontrolez :((...-*



(*modificat de administrator)
0
08-04-2010, ora 21:15
Christian_madrid
Nu este medic/terapeut
Christian_madrid
salut...si eu am aceeasi problema de 3 luni..m-au apucat starile exact dupa ce am venit din vacanta din ro.mergand la medici aici in madrid dupa analize mi.au zis ca sunt ok...ca totul se datoreaza stresului, vietii pe care o duc (singur), nefericit, neliniste, oboseala-nedormit noaptea.toate s.au acumult..-..mi.au recomandat initial 7 zile tratament cu lexatin, a fost ok in sapt aia-eram parca sedat dar nu mai aveam simptomele respective.Dupa aceea au reaparut, unele simtpome au disparut dar apareau altele...mi.era frica sa iau metroul...mi.era frica sa ies pe strada...medicul mi.a zis ori sa ma intorc in ro alaturi de familie sa ma linistesc...ori sa incerc sa ma autocontrolez...mi.a recomandat sa merg si la psiholog daca cred eu ca m.ar ajuta...oricum mi.a zis sa evit stresul..sa dorm noptile bine..sa incerc sa imi skimb stilul de viata.
acum sunt mai bine..uneori ma mai apuca crizele de panica si ansietatea reapare..nu stiu cand o sa ma vindec definiti sa redevin un om normal...ca voi toti deja nu mai sunt ca inainte..nu mai am chef de nimic in mintea mea fiind doar asta...
Sanatate multa tuturor.
0
09-05-2010, ora 13:35
spn.lady
Nu este medic/terapeut
spn.lady
Buna. Am avut si eu probleme asemanatoare, dar eu am actionat un pic diferit. Pentru ca aveam palpitatii am mers la un cardiolog care spre norocul meu a fost destul de ingenios cat sa-si dea seama ca aveam atacuri de panica si ca de fapt sufeream de anxietate. Din ce am citit mai sus multor persoane le e frica de diverse lucruri, fapt care de obicei agraveaza starile. Femeia mi-a dat niste pastile homeopate sedative si si-au facut efectul ca prin minune(si minune a si fost, pentru ca efectul placebo a contat cel mai mult la mine). In felul asta mi-am dat seama ca intr-adevar totul tinea de mine. M-am documentat cat am putut eu pe net si cea mai valabila si mai la indemana optiune mi s-au parut tehincile de relaxare si de respiratie (faptul ca faci yoga pentru incepatori nu te face adept Misa), am alungat orice gand rau si am incercat sa nu ma mai gandesc obsesiv la probleme(cum obisnuiam sa fac), ci sa ma gandfesc la ceva frumos cand simt ca este cazul.
0
09-05-2010, ora 13:42
spn.lady
Nu este medic/terapeut
spn.lady
Inca un lucru, m-am lasat de cafea, fumat si m-am apucat de sport mai mult. A trecut un an si n-am mai avut crize de nici un fel, si am renuntat la meditatie. Acum doua saptamani au aparut niste probleme mai grave in viata mea, si deja simt cum devin din ce in ce mai agitata si simt ca de fapt incep sa simt o tensiune in zona inimii, si de fapt asa incepe tot. Este de fapt o neliniste care din cauza faptului ca este continua nu te lasa sa-ti dai seama ca o simti. Insa din moment ce te-ai calmat o data iti dai seama cat de bine e si cat de calm este de fapt totul. Trebuie numai putere si sprijin din partea celor dragi, sa va sustina si nu sa spuna ca nu e nimic. Din asta nu se moare, dar este deastul de aiurea cat sa-ti fure confortul pe viata, confortul vostru si al familiei voastre (pentru ca eu ajunsesem sa ma si cert cu oricine ma intalneam, din orice!). Credinta in Dumnezeu ar ajuta si ea, dar este pentru cei cu adevarat credinciosi. multa putere si stiu ca puteti s-o faceti!
0
19-05-2010, ora 13:48
englezu23
Nu este medic/terapeut
englezu23
Pentru problema cu sufocarea, moartea cuiva drag, stari de stres, atacuri de panica, frica de moarte... am gasit un tratament homeopat - Ignatia CH 200. Zilele astea mi l-a adus cineva. Acum trebuie sa ma duc la un specialist sa-mi prescrie cum se prepara si cum se ia.. Dupa ce o sa tin tratamentul o sa mai fac o postare sa va spun cum ma simt. Eu am probleme cu stresul din decembrie. Stres zilnic. E greu dar sper ca impreuna sa trecem peste. Multa sanatate!
0
19-09-2012, ora 16:57
Olghi
Nu este medic/terapeut
Olghi
Ma numesc Marius si am 29 ani. De ceva timp am o stare foarte ciudata. Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat si nu ma pot concentra la nimic si nici la sunete, luminile mi se par stridente, vedere neclara, desi sunt constient de ce fac sau unde merg!Aceasta mi se intampla si cand ma concentrez sa fac ceva anume sau cand vb mult cu vre-o persoana si mai ales spre seara!Am si o stare de neliniste din cauza asta pentru ca mi se intampla si cand sunt linistit!
Am facut analize si rmn la cap si cervical si nu a iesit nimic!
Pe langa asta am luat minerale si vitamine, cebrium dar parca nu se schimba cu nimic.Noaptea nu cred ca am un somn odihnitor pentru ca ma trezesc de cel putin 2 ori si dimineata mai tarziu de ora 8 nu pot sa dorm!
Seara dupa ora 9, 10 parca sunt fresh si imi revin dar in timpul zilei este rau!
Mentionez ca peste un an de zile am avut o odihna foarte slaba, chiar unele nopti nedormite, alimentatie dezechilibrata si stres mai ales din cauza serviciului! Nu consumam bauturi alcoolice si nici droguri dar beam mult cola si cafea.
Totul a inceput atunci cand mi-a murit un coleg de munca de 22 ani si cand am aflat mi-a trecut un fior prin tot corpul si mi s-au inmuiat picioarele si mainile dar pot sa zic ca nu m-am speriat asa tare!
Cam de aproape 2 luni de zile mi-am schimbat stilul de viata intr-unul echilibrat dar parca de atunci nu s-a schimbat nimic.
Vara asta intr-o zi a fost putin mai rece si cred ca am racit dar nu mi s-a intamplat asa incat sa nu pot sa respir, mai ales dupa efort! Ca si cum mi se punea un nod in gat si nu intra destul aer!
Plus de asta, acum, de cateva zile urinam foarte des! Am luat uricol si vad ca s- a stabilizat! Dar m-am speriat!
Acum, imi e frica cateodata sa nu imi pierd mintile, sa nu innebunesc si ca din cauza stilului de viata sa fi aparut vre-o boala incurabila sau ceva urat!
Cineva ma speriat cu scleroza multipla sau scleroza lateral amiotrofica sau cu vre-o boala autoimuna care sa nu iasa la iveala la simple analize si rmn!
Dar slabiciunea asta musculara in maini si picioare persista, desi nu tot timpul zilei! Este ca si cum as fi leguma desi pot sa fac activitati! Am si un usor tremur la maini!!
Am facut EMG si toate au iesit normale iar doctorul a zis ca este o usoara oboseala in muschi dar conducerea nervoasa este foarte buna!
Am avut probleme si cu piciorul stang, m-am aplecat odata si m-a fulgerat pana in talpa si de atunci am mici dureri la el si nu pot dormi pe el si simt niste furnicaturi in laba piciorului, mai ales cand stau in picioare!
M-a speriat cineva ca bolile astea pot incepe de la coloana lombara si daca eu am facut RMN doar cerebral si cervical, se poate sa nu se fi observat nimic!

Cel mai mult ma deranjeaza slabiciunea asta musculara si starea asta de buimaceala, mica ameteala, lipsa de concentrare, mai ales spre seara!

Ce poate sa fie? Se poate sa fie scleroza lateral amiotrofica sau scleroza multipla la debut si sa nu se poata diagnostica corect? As fi vrut un raspuns mai detaliat ca sa ma pot linisti!
Depresiv nu sunt si nu am fost niciodata!
Intrebarea mea este ca dupa atata timp de ce nu se amelioreaza? Ce ar trebui sa fac?

As vrea sa vb cu cineva care mai are simptomele astea!
0
25-09-2012, ora 19:02
alexandru_freaks04
Nu este medic/terapeut
alexandru_freaks04
Salut
Vad ca ai o problema exact ca mine..doar ca pe langa asta imi si sangera nasu'..adica 2-3 picaturi curgeau din el..si ma simteam ametit imi amortesc mainilie si picioarele imediat..exact ce ai descris tu..am facut si analize..mi-au ieist dune doar calciu' c-am mi dar am luat aproape 1 luna si nu-i mare diferenta..am facut analize la inimia ca simt ca-mi bate prea puternic si mia spus ca nu am nimica..dar eu tot asa simt in continuare..am facut la ochi ca sa nu fie o tensiune oculara..am buna si aicea..dar eu tot aiurea ma simt..ametit asa si fara putere parca..si simt ca se zbat muschii pe mine asa imediat..nu's ce sa ma mai fac si ce sa mai iau sa ma simt mai bine..recunosc ca sunt stresat de lipsa unu-i loc de muna a banilor..a situatiei familiare..din orice ma enervez..nu suport sa mi se aduca nici un repros..nu suport nimica..sunt irascibil..degeaba cateodatasi toate astea de vreo 6 luni..
Adaugă un comentariu / răspuns
33 comentarii 12 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • 5 metode de a învinge oboseala
  • Durerea de cap după somn
  • Primul test de screening pentru depistarea oboselii cronice
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Sportul și psihoterapia ameliorează oboseala pacienților cu cancer
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  •