ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Diagnostic online

scurgere galbuie din penis!!!!!!

Autor: qwerty1234 Data: 24-03-2008
am postat mai jos problema acum revin...inca nu mi`a trecut si e din ce in ce mai rau...ma ustura la urinare si curge din ce in ce mai mult.ce trebuie sa fac sa treaca? nu am avut timp sa ma duc la spital si nu am incredere in medicii de la spitalul de la mine din oras pt ca sunt vai mama lor.

Comentarii / raspunsuri: 2 |

Autor: elina | Dr. Alina Maria Bălţăţeanu - Oftalmologie , Bucuresti Data: 24-03-2008 , ora 00:00
Buna seara! Curaj, mergi la Urgente Urologie sau Dermatologie, este vorba despre o infectie cu transmitere sexuala( BTS) si ai nevoie de tratament antibiotic specific; Numai bine

Autor: raluca_IS Data: 20-05-2008, ora 00:00 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna seara.
Este vorba de o infectzie cu transmitere sexuala.( ITS)
GONOREEA : (blenoragie, sculament)
Gonoreea este una dintre cele mai des întâlnite ITS. Se transmite prin contact sexual neprotejat sau de la mama la nou-nascut. În peste 50% din cazuri poate evolua fara simptome.
Simptome: La barbati determina scurgeri purulente ("picatura matinala", picatura de puroi din penis) senzatia frecventa de urinare, senzatie de arsura în timpul urinarii si erectii dureroase. La femei produce inflamarea colului uterin (cervicita). O complicatie severa o constituie anexita, una din cauzele frecvente ale sterilitatii si sarcinilor extrauterine.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic si sa nu incerci sa te tratezi "dupa ureche".
Mult curaj si....SANATATE.

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 80238
Ultimul utilizator: vandia
Total mesaje: 171026
Ultimul mesaj: 31-07-2010
5 useri inregistrati;
616 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
Inapoi Inainte
contacteaza-ne acum!
Detalii
Oxigen cu puritate 99.8%, kit complet pentru utilizare de catre pacienti
370 RON
BENTRIS PLUS
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: