scurgere galbuie din penis!

24-03-2008
qwerty1234
Nu este medic/terapeut
qwerty1234
am postat mai jos problema acum revin...inca nu mi'a trecut si e din ce in ce mai rau...ma ustura la urinare si curge din ce in ce mai mult.ce trebuie sa fac sa treaca? nu am avut timp sa ma duc la spital si nu am incredere in medicii de la spitalul de la mine din oras pt ca sunt vai mama lor.
2 comentarii
0
24-03-2008, ora 00:00
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Curaj, mergi la Urgente Urologie sau Dermatologie, este vorba despre o infectie cu transmitere sexuala( BTS) si ai nevoie de tratament antibiotic specific; Numai bine
0
20-05-2008, ora 00:00
raluca_IS
Nu este medic/terapeut
raluca_IS
Buna seara.
Este vorba de o infectzie cu transmitere sexuala.( ITS)
GONOREEA : (blenoragie, sculament)
Gonoreea este una dintre cele mai des întâlnite ITS. Se transmite prin contact sexual neprotejat sau de la mama la nou-nascut. În peste 50% din cazuri poate evolua fara simptome.
Simptome: La barbati determina scurgeri purulente ("picatura matinala", picatura de puroi din penis) senzatia frecventa de urinare, senzatie de arsura în timpul urinarii si erectii dureroase. La femei produce inflamarea colului uterin (cervicita). O complicatie severa o constituie anexita, una din cauzele frecvente ale sterilitatii si sarcinilor extrauterine.
Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la medic si sa nu incerci sa te tratezi "dupa ureche".
Mult curaj si.SANATATE.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.