reusesc mereu sa slabesc cand imi propun

25-02-2009
CorinaCam
Nu este medic/terapeut
CorinaCam
Am avut probleme cu greutatea in surplus. Am fost la medici nutritionisti, am urmat regim cu si fara infometare. De 5-6 ani insa am observat ca un anumit regim (de fapt o combinatie de regimuri )nu numai ca ma ajuta sa slabesc foarte rapid dar imi detoxifica organismul si ma face sa ma simt foarte bine.

Probabil organismul meu reactioneaza specific la aceste alimente dar va recomand si voua formula la care am ajuns.Chiar zilele acestea (de 4 zile) l-am reinceput si am slabit deja cu 1, 5 kg.

Dimineata iaurt sau branza de vaci cu o felie foarte subtire de paine neagra(sau dietetica )doar cat sa nu pleci fara nimic in stomac la servici.
La pranz unul, doua mere inainte de masa (neaparat asa), apoi supa de rosii, sau de ce vreti voi insa sa nu contina carne iar daca are cartof, puneti unul singur ras pe razatoare mare cand puneti supa la fiert.Dupa ce papati supa, puteti sa mancati la alegere peste fiert sau la gratar (eu mananc cod cand vreau sa slabesc foarte repede sau macrou cand nu vreau sa fiu prea restrictiva) cu sau fara condimente, cu sau fara lamaie sau daca nu doriti peste, piept de pui la gratar cu salata verde.

Seara consum salate fara maioneza doar cu otet si putin ulei sau legume (de la congelator sau din conserve), NEGATITE.De exemplu aseara am mancat o cutiuta mica de mazare cu morcov de la Bonduelle, langa care am pus jumatate de piept de pui la gratar care mi-a ramas de la pranz..

E indicat sa variati mai ales seara legumele si carnea cu care le asociati insa in toate cazurile legumele sa nu fie gatite cu sos(asa fierte din coserva sau de la congelator mazare, pastai) conopida fiarta, brocoli, fasole s.a. iar carnea sa fie foarte slaba, fiarta sau la gratar. Daca nu mai vreau carne, imi fierb soia snitel sau un ou, doua pe care le asociez cu legumele.

INCERC SA NU MANANC NIMIC PRAJIT iar masa de seara incep sa o mananc la sase si jumatate si trag de ea mancand incet si cu pauze pana pe la sapte si jumatate.Niciodata nu mananc dupa saptae si jumatate.

Nu mananc decat doua felii foarte subtiri de paine neagra pe zi Incerc inaintea mesei de pranz si de seara sa mananc unul sau doua mere. Dupa doua saptamani si jumatate nu se poate sa nu slabesc 4 chiar 5 kg.

Imi fac des salata de varza cruda pe care o framant si o ameste cu ulei si otet.Cand mi-e foame intre mese rontai un castravete.
Ma simt minunat dupa doua saptamani, scap de constipatie de dureri de fiere.Duminica imi fac salata mea drept cumpesatie si rasplata care e cam asa:o lingura de maioneza, morcov crud ras, ciuperci taiate marunt din conserva, piept de pui fiert, castraveti la otet taiati marunt si maslinute taiate marunt.Pe salata asta se bat toti membrii familiei.

Nu stiu cum reactioneaza fiecare la regimul asta, insa prietenele mele au fost multumite. Daca te abtii la ce-i pui sotului in farfurie si-ti vezi de regim e OK.

Am insa o bicicleta pe care o pun dupa stirile de seara, in fata televizorului si dau din picioare cat pot in timp ce vad filmul de la ora opt.Apoi dorm ca un prunc.Parca si grijile sunt mai putine.

Eu stiu, ?? poate va e de folos.
Succes!
3 comentarii
0
26-02-2009, ora 19:10
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Multumim mult pentru acest "testimonial', eu personal, cu toate ca nu am probleme cu greutatea (sunt chiar subponderal), apreciez foarte mult gestul dvs. Poate asa vor renunta unele persoane sa slabeasca prin metode "ilicite". Va felicit pentru ambitie!

Numai Bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze!
0
26-02-2009, ora 23:48
lemon
Nu este medic/terapeut
lemon
MULTUMIM !
Suna simplu si sanatos. Mai rau de cei care au si ispite iar masa de pranz nu permite gratare si supe ci mai degraba stiksuri.Seara ajung pe la orele 20-21 si nu are cine sa le faca mancarea. Ora cinei se pierde undeva intre casa si munca. Sunt multe persoane de genul acesta printre care si eu.
Mereu imi propun sa-mi fac timp pentru masa dar nu tine totul de mine...e tentant sa slabesti 4-5 kg -undeva in concediu sa ma rasfat zilnic cu 2 mese pe zi si sanatoase.

De ce sotul nu poate sa manance acelas lucru ? din egoism presupun cand eu am mancat dietetic -a macat toata familia la fel...

Multumim inca o data, pa !
0
13-01-2010, ora 15:34
sirina
Nu este medic/terapeut
sirina
super... ma bucur cind mai gasesc lume sa mearga pe aceleasi principiii de mincat sanatos, slabit sanatos eu am o fetita de 12 ani si e putin grasuta am fost cu ea la endocrinolog si vreau as va spun ca in mare parte acelasi stil de dieta a recomandat pentru ea ma rog al ei contine si mai multe ca este copil totusi, , , , la inceput acum 3 zile si e ok si au zburat 7oo de grame .urmatil cu incredere pe cel de mai sus si o sa fiti uimitii zi buna la toata lumea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •