Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

pocnituri la articulatie

13-11-2006, ora 00:00
Autor: constantin
Buna ziua ,am 24 ani si de aprox 2 luni cand fac anumite miscari { ma ridic din pat } de exemplu imi pocneste ariticulatia soldului drept , daca merg mai mult pe jos 2,3km simt o usoara durere in zona respectiva . imi pocnesc si genunchii daca fac genuflexiuni . o cura cu artrostop e recomandabila ? are efecte secundare cuma ar fi edeme, crestere in greutate etc?
2 comentarii
17-02-2007, ora 00:00
Autor: Alfie
si eu am aceeasi problema cam de 3-4 luni insa la mine nu este prezenta nici o durere, atat doar ca imi pocnesc aproape toate articulatiile (glezne, genunchi, bazin, umeri). Medicul de famile mi-a zis sa nu le mai bag in seama.....iar un dr balneolog pe care l-am intrebat a zis ca nu e o patologie pt nici o bola. Nu stiu ce sa mai fac pt ca in 50% din miscari se aud asemenea sunete...si nu sunt placute deloc...chiar nu le pot ignora :(
daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva...asteptam si noi un sfat. Multumim! :)
18-09-2007, ora 00:00
Autor: najhat
si eu am aceeasi problema de cand eram eleva,acum am 43ani si imi pocnesc zilnic mai ales gleznele.Eu merg f.mult pe jos,3-4ore zilnic,cei care merg pe langa mine aud clar pocniturile,se vede pe fata lor.Am 4 copiii si in perioada sarcinilor era la fel.Pocniturile fac parte din viata mea zilnic.Nimeni nu a putut sa ma indrume intr-un sens.Analizele de calciu sunt bune.Multumim!
Adaugă un comentariu / răspuns


05-01-2015, ora 12:15
Clinicco
Durerile articulare va afecteaza calitatea vietii? Intampinati greutati in indeplinirea activitatilor cotidiene din aceasta cauza?
Noi, echipa Clinicco Ortopedie, va putem ajuta! Specialistii nostri vin in sprijinul pacientilor oferind solutii terapeutice si indrumare, in cadrul programului de consultatii si nu numai.