muschii perineali

02-02-2009
abamaria
Nu este medic/terapeut
abamaria
Buna ziua! MA numesc Irina Polizu am 26 ani si am o intrebare.

Nu pot sa ma opresc din urinat. Nu mi s-a parut niciodata o problema lucrul asta si de fapt nici nu am bagat de seama pana de curand cand am descoperit ca toata lumea din jurul meu poate sa se opreasca din urinat la comanda. Mi s-a parut incredibil. eu nu pot. Am incercat de mai multe ori. Degeaba, nu reusesc. Imi incordez fesele sau muschii interiori ai pulpei. Nicidecum muschii perineali. Parca nici nu-i simt. Nu reusesc sa-i localizez decat prin atingere, palpare. Nu i-am simtit niciodata altfel decat asa. E normal? Poate lucrul asta sa-mi dauneze in vreun fel? In afara de faptul ca am reprosuri "la pat". :))) mentionez ca am niste usturim foarte neplacute la urinat de vreo doi ani care persista in ciuda oricarui tratament urmat. Am ineput altul acum. se pare ca am o problema la colul vezical. Nu elimin toata urina. Sper sa dea roade. Sa scap macar de usturimi.

Cat despre problema mea cu muschii perineali nu stiu ce sa cred... O fi grav?

Multumesc mult

Irina
2 comentarii
0
03-02-2009, ora 06:33
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tasteaza pe google "exercitii Kegel" si citeste de acolo.Pentru vara cumpara-ti o bicicleta; este foarte buna pentru tonifierea muschilor perineali.Numai bine!
0
03-02-2009, ora 15:03
abamaria
Nu este medic/terapeut
abamaria
Multumesc mult pentru raspuns.

Am sa caut acest tip de exercitii si am sa incerc sa le fac. sa vad ce o sa se intample.
Irina
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici