infectie respiratorie sau ce o fi.. vreu sa scap de ea

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Salutare!
Am o problema destul de insuportabila si jenanta si nustiu cum sa-i mai zic... si nu am fost la medic recent pentru ca imi este rusine sa discut despre ea dar vad ca nu m-ai tine si m-am hotarat sa scap odata de ea; urmeaza ca in zilele urmatoare sa vizitez un specialist.
Postez problema mea aici ca sa am in plus cateva argumente mai serioase ca sa pot purta discutia cat mai deschis cu d-nul doctor.

De mic copil, de cand ma stiu, trebuie sa port o batista la mine, fie ca e iarna fie ca e vara, radiatorul(nas) meu curge Smile, ca sa fiu mai exact, de cel putin 2-3 ori pe zi trebuie sa o folosesc neaparat. Am prieteni care au si uitat ce e aia o batista pentru ca nu au nevoie de ea; ma rog asta nu ma deranjeaza asa mult, dar am spuso pentru ca cred eu ca se leaga de celelalte.

Problema mea defapt este una:
De cativa ani mirosul aerului expirat si pe gura si pe nas este cam insuportabil; acum cativa ani, am facut niste analize/controale, mai multe nu pot sa zic ca nu-mi m-ai aduc aminte, in care mi s-a zis ca ar trebui sa scap de amigdalide..., atunci mi-a fost frica de operatie si de asta am renuntat.

si a doua:
Tot de cativa ani, la un interval de timp, ~1-2 luni, odata cu obisnuita saliva scuipata, mai elimin si. nu stiu cum sa le numesc... au forma ciudata, neregulata, culoare crem-cenusiu, usor pietrificat, infectie ce o fi, de marime 1-3cm, si cu un gust foarte rau. Tare mi-e frica ca asta sa nu provina de la vreo infectie interioara serioasa.

Orice ar fi apreciez sfaturile voastre, si oricare ar fi ele, ma voi duce la medic cat de curand, zilele urmatoare.
Multumesc.

am uitat sa mentionez, acum am 19ani
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
La nas ai probabil o rinita cronica care ti-a afectat si celulele olfactive care se gasesc in mucoasa nazala (asa cred, nu stiu sigur). Iar cu saliva trebuie sa o duci la un laborator pentru a vedea ce este, nu-mi dau seama dupa descriere, pot fi multe lucruri.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.