Metode de curatare vase de sange

19-07-2011
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Cu aproximativ un an in urma, un forumist atragea atentia asupra importantei curatirii vaselor de sange ptr cei bolnavi de inima si nu numai. Din pacate nu a revenit cu amanunte asupra tratamentului (efectuat in spitalul Floreasca). De aceea apelez la experienta dvs; A facut cineva un asemenea tratament? ce produse naturiste se pot folosi in acest scop?
Nu ma refer la medicamente gen simvastatine ci la cele naturiste adjuvante., care sa curete vasele de sande de depuneri.
Orice sfat ptr mentinerea vaselor de sange cat ma "curate" este binevenit
Multumesc.
4 comentarii
0
19-07-2011, ora 19:58
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă Armina, una dintre cele mai bune metode naturiste de curăţare a vaselor de sânge, în special a venelor şi a arterelor, este următoarea:
În părţi egale, se face un mix din următoarele plante: sunătoare, muşeţel, siminoc şi muguri de mesteacăn. Se foloseşte doar o lingură din acel amestec, care se infuzează 20 minute în 0, 5 litri de apă clocotită. 250 ml din cantitate se beau dimineaţa, pe stomacul gol, iar 250 ml se beau seara, la culcare (se poate adăuga o linguriţă de miere de salcâm, în cele 2 cantităţi de 250 ml, dar doar după ce infuzia are o temperatură mai mică de 40 de grade Celsius). Procedura se repetă 21 de zile.
ATENŢIE! Pe parcursul celor 21 de zile se recomandă consumul zilnic a minim 1, 5 litri de apă. Alimentaţia trebuie să excludă prăjelile, mezelurile, lactatele şi preparatele de patiserie, însă trebuie să includă fructe şi legume crude sau fierte, seminţe oleaginoase (floarea soarelui, alune, arahide, dovleac, nuci, etc.) şi cereale şi supe; de asemenea, poate să includă carne macră de vită, curcan şi pui, ca de altfel şi peşte.
Cura de curăţare a vaselor de sânge se face cu acordul medicului fitoterapeut!
0
19-07-2011, ora 23:49
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Multumesc, Mr. Nick ptr raspuns, Dumnezeu sa te rasplateasca si sa-ti dea in continuare energia necesara ptr a ajuta in continuare, pe cei ce cauta raspuns la problemele lor sau a celor dragi lor.
0
20-07-2011, ora 02:12
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimată dnă Armina, sunteţi o drăguţă ♥♥♥
Cu multă şi deosebită plăcere v-am răspuns.
Vă mulţumesc mult pentru cuvintele frumoase. Urarea dv. este binevenită! Chiar am nevoie de energie/vitalitate pentru a continua ce am început pe Romedic.
Vă iubesc, vă sărut şi vă îmbrăţişez amiciţial, mult, mult, mult de tot. Vă port în rugăciunile mele umile.
Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate.
Cu respect,
Nick
0
07-03-2015, ora 09:24
Florin59
Nu este medic/terapeut
Florin59
tot pentru vase se mai poate face asta :

Intr-un litru de vin alb natural se pun la macerat 4-5 cepe rosii (aprox. 500 gr) tocate marunt. Separat se fierb la foc mic intr-un litru de vin alb 250 gr radacina de patrunjel si 2 legaturi de frunze de patrunjel pana lichidul scade la 500 gr. Se strecoara ambele preparate si se amesteca. Se adauga 150 ml miere. Se astupa bine recipientul si se lasa la macerat 7 zile, agitandu-se de cateva ori/zi.
Dupa o saptamana se strecoara din nou. Se pastreaza la rece. Se consuma cate o lingura de 3 ori/zi cu o jumatate de ora inainte de mesele principale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.