Caut raspuns la probleme digestive greu de gestionat

20-03-2011
armina
Nu este medic/terapeut
armina
De ceva timp am niste simtome pe care nu stiu cum sa le mai dau de cap.Indiferent la ce ora mananc de dimineata sau Daca nu mananc, nu am nici o problema. Dupa masa de dimineata Daca nu am apucat sa manainc 3-4 ore ma apuca brusc o senzatie dureroasa de foame, cu durere in capul pieptului, stare de moleseala, contracturi musculare maini si picioare, durere difuza in tot abdomenul, presiune tample, se umple gura de saliva senzatie de lesin, o stare de disconfort totala,. Analizele de sange toate f bune inclusiv hemoglobina glicozilata, Hp, ecografie - colecist cudat, ingrosat septat ( congenital) in rest totul normal medicul nu a considerat necesara colonoscopia ( o facusem acum dói anil a Floreasca a vazut rezultatul ) si nici repetarea endoscopiei. Recomandari ; Controloc si debridat - protectie ptr stomac am avut in 1996 ulcer si ptr cólon iritabil. Cum sa fac sa nu mai apara crizele astea?
Multumesc.
2 comentarii
0
20-03-2011, ora 19:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Deci nu ai HP? Endoscopia nu a aratat nimic? Poate fi de la colecist, da senzatii tare neplacute, la fel si daca exista reflux al binei in stomac si asta nu se anihileaza cu antiacide "clasice". Poate ai starile astea chiar de la debridat si controloc, uneori dau ele insele stare, o stiu din proprie experienta. Nu recomand medicamente, dar ca sugestie, poti intreba gastroenterologul daca poti lua dimineata la trezire, Venter, e un antiacid mai aparte si eficient. Evita orice acru.
0
20-03-2011, ora 21:15
armina
Nu este medic/terapeut
armina
Multumesc pentru raspuns.
Si eu ma gandesc uneori la colecist caci durerea se lasa din capul pieptului pe dreapta sub coasta, dar este o durere interioara, difuza, neplacuta, in urma careia tot organismul se resimte, apare si o stare de nervozitate si anxietate caci nu-mi pot explica fenomenul. Recomandarea medicului a fost sa-mi identific si gestionez sursa de stres ( sunt intradevar de peste 6 luni f f f stresata )
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici