Yogaflex

06-04-2012
mihai25_a
Nu este medic/terapeut
mihai25_a
Este adevarat ca efectul Yogaflexului se simte doar dupa un tratament de lunga durata, de la cateva luni in sus? Precizez ca doresc sa-l iau ca pe un supliment alimentar, in ideea de a-mi intari articulatiile genunchiului, insa doresc sa urmez doar un tratament de 1 luna. O sa aiba vreun efect sau nu prea.? As putea inlocui aspectul medicamentos cu altceva?
Multumesc mult.
3 comentarii
0
06-04-2012, ora 13:38
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Inca nu s-a descoperit vreun tratament pentru a """'articulatiile genunchiului"""""".
Adevarata problema consta in supraincarcarea de tip mecanic, datorata obezitatii sau/si efortului fizic/sportiv exagerat.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
08-04-2012, ora 15:59
mihai25_a
Nu este medic/terapeut
mihai25_a
In urma folosirii bocancilor pe perioada de iarna si a umblatului mult pe jos cu ei (de nevoie), am avut niste dureri si un medic a zis ca sa iau Yogaflex, insa timp de 2 ani de zile ceea ce e mult prea mult pentru mine dpdv financiar si intrebam daca iau o luna de zile o sa aiba vreun efect? Sau mai bine iau Calciu + D3 (care am inceput deja sa iau) ?
0
08-04-2012, ora 16:34
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Eu personal nu am incredere in acest produs. Mi-a fost recomandat si mie a la long si nu numai ca nu mi-a ajutat cu nimic dar ma si durea stomacul de la el. Mai bine faceti niste bai de picioare cu sare de praid si cu argila albastra de raciu, asta ajuta si la remineralizare si calmeaza durerile. Calciu si D3 ar trebui luate doar dupa niste analize, sa vedeti valoarea calciului ionic in sange. Eu as lua mai bine si mai sigur un complex de minerale si vitamine care pot acoperi orice carente ar fi in organsim si sunt dozate optim in vederea absorbtiei / asimilarii de catre organism. Un astfel de produs este Vitamax dar e scump rau, Alive sau Spectrum care e cel mai accesibil.
Eu am ajuns sa le comand de prin america, de pe iherb.com pentru ca si eu fac trat. pe termen lung si acolo pretul este mai putin de jumatate fata de ce gasim la noi, ca sa nu mai amintesc ca sunt produse similare de o calitate mult mai buna. dar astea sunt detalii.
Sper sa va ajute cu ceva ce v-am spus eu.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Yoga ar putea reduce inflamația din sindromul metabolic
  • Căldura și yoga - două elemente care pot ameliora simptomele depresive
  •