Yasmine si sangerari - am nevoie de un sfat

24-08-2009
AndraSulita
Nu este medic/terapeut
AndraSulita
Buna ziua.
Am un an de la nastere. Medicul cu care am nascut mi-a recomandat, dupa perioada de alaptare, Yasmine. Pe 12 a fost prima zi de ciclu in cadrul lunii august, si am si luat prima pilula. Am continuat sa iau o pilula pe zi, cam la aceeasi ora. DAR am sangerari in fiecare zi! La 5 zile de la ciclu, am crezut ca mai sangerez una, doua zile si gata. Dar suntem in 24 ale luni si tot sangerez. Nu mult, este foarte inchis la culoare, simt o tensiune in ovare la fel ca cea pe care o simt in prima zi de menstruatie, sunt slabita si am usoare ameteli. Este normal? De 2 zile am oprit administrarea pilulelor, nicio modificare. Mentionez ca nu am luat niciodata anticoncepionale, pana acum.

Multumesc aniticipat pentru raspuns. O zi buna!
1 comentarii
0
24-08-2009, ora 12:35
GabiELLA
Nu este medic/terapeut
GabiELLA
Poate organismul tau inca nu s-a obisnuit cu ele sau poate ca nu sunt potrivite pentru tine. Vorbeste cu medicul care ti le-a recomandat si explica-i "ce te doare". Ar trebui sa ti le schimbe.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul