Yasmin si amorteala degetelor de la mana dreapta

27-05-2010
tatydina
Nu este medic/terapeut
tatydina
Buna ziua,
iau de doua luni Yasmin, iar cand am inceput a treia luna sa iau, am simtit o furnicatura si o amorteala persitenta la degetul mic de la mana dreapta si am intrerupt administrarea de Yasmin; nu ajung la doctor luna asta; stiu ca pot fi multiple cauze ale amortelii, printre care lipsa de Ca, Mg, etc. Intrebarea mea este: care este cel mai periculos diagnostic la acest simptom ???Deci, eliminand cauze, , uzuale", de ce spune sa intrerupi in astfel de cauze administrarea de Yasmin (= anticonceptionale), LA CE poate duce ca afectiune aparitia acestui simptom ?

Va multumesc si va doresc sanatate
1 comentarii
0
29-05-2010, ora 13:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Este extrem de improbabil ca anticonceptionalul sa fi provocat asemenea simptom. Ca regula generala, o amorteala la acel nivel poate avea mai multe tipuri de cauze:
-neurologice
-circulatorii
-ortopedice
-metabolice
-cardiace
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul